Ba mirlane, poporul roman, daca te-a votat, te-a votat presedinte, ba, nu imparat!!! Mincinooooosuuuleee!

Tineti minte 3rei cuvinte:

CAPRA VECINULUI MOARE, DAR NU SE PREDA!!

joi, 1 aprilie 2010

NO basescu DAY


Citi (mai) cred, in tara asta, ca, daca lucrurile merg atit de prost, Basescu n-are nicio vina? Citi cred, oare, ca Basescu l-a impus pe Boc in fruntea bucatelor pentru ca acesta e competent? Sau inteligent? Sau are initiativa? E cineva care nu stie nicio intrebare grava la care Basescu refuza cu indaratnicie sa raspunda? Citi, dintre cei care nu-i datoreaza nimic lui Basescu, posturi, numiri etc., cred ca acesta nu merita un vot de blam?





4 comentarii:

gala spunea...

Sunt din ce in ce mai multi cei care NU mai cred,dar din pacate,parerea lor conteaza din ce in ce mai putin...Ne-am intors inainte de '89,nu degeaba cea care-si doreste sa fie "prima doamna" a Romaniei,vorbeste despre o "dictatura luminata"... :(

renata spunea...

Fără legătură cu ziua mov... Deşi am stat îmbrăcată în mov, dar n-am putut ajunge la marşul mov.

Ţi-am citit cu mare întârziere povestea. Şi nici la discuţii n-am putut participa, la Lucia pe blog.
Din observaţiile lui Horia Gârbea eu n-aş lua decât partea a doua, aia cu câteva clişee cam kitsch, cum zicea el. Mi-a rămas şi un exemplu..."cuibărită la piept", cred... şi mai sunt câteva. Dar mie frazele nu mi se par gâfâite. Fiecare om scrie în ritmul pulsului său. Important e să-l faci pe celălalt să respire ca tine, când citeşte. Părerea mea! :)
Încolo, mi-a plăcut povestirea. Fiindcă n-am putut s-o las până n-am terminat-o şi, poate şi fiindcă am cunoscut şi eu un arici. Şi, dom'le, exact aşa merge: pîşş -pîşş... Îşi troşăie picioarele alea mici...

Augustin Radescu spunea...

@ renata
Multumesc c-ai citit textul si c-ai trecut, totusi, sa-mi spui ce gindesti. Pentru mine chiar e important!
Sigur, sint bucuros ca, una peste alta, parerea ta despre el (despre arici, vezi bine!) este buna. Si cred ca ai pus degetul pe ... esential: faptul ca ai citit "dintr-o sorbire" !
Observatia privitoare la clisee (cred ca orice cliseu e ... kitsch) e corecta. Nu as vrea sa ma justific, dar as spune o chestie care lamureste cite ceva.
Spuneai tu ca n-ai putut s-o lasi până n-ai terminat-o. Ei bine, si eu la fel! Adica, asa cum tu ai citit-o, tot asa eu am scris-o. Si sint convins ca aici functioneaza o legatura de cauzalitate. (O fi si asta un cliseu?)
Te astept sa mai treci!

Augustin Radescu spunea...

@ gala
Nu ti-am raspuns pentru ca pregatesc un text care contine raspunsul detaliat. Te rog sa mai treci!

Trimiteți un comentariu