Ba mirlane, poporul roman, daca te-a votat, te-a votat presedinte, ba, nu imparat!!! Mincinooooosuuuleee!

Tineti minte 3rei cuvinte:

CAPRA VECINULUI MOARE, DAR NU SE PREDA!!

sâmbătă, 3 aprilie 2010

Poveste cu un arici ...

E vorba de textul meu cu acest titlu, postat aici si luat la bani marunti, pe 01.04.2010, aici. Fiindca mai vine, din cind in cind, cite-un ecou, cite-o parere, cite-o vorba (in general, de bine ...) sau cite-o critica de-aia, ca penicilina (adica doare-al naibii, dar face bine!), m-am decis sa deschid, aici, "Condica de sugestii si reclamatii" aferenta acestui text. Si tot ce-mi doresc este sa nu mai prididesc citind si raspunzindu-va. Va multumesc!

16 comentarii:

George Serban spunea...

Maestre, - asa se adreseaza maestri intre ei - ti-am citit textul cu interes si mare atentie. Desi nu sunt un profesionist al scrisului ca Horia Garbea, pot spune, cu sinceritate, ca mi-a placut. Ma abtin de la observatiile, strict de specialitate, ale unui critic pentru ca nu sunt. As putea face doua recomandari. Prima, trecerea de la secventa de pe dig la cea din fata cortului se face prea brusc. Fata trece prea repede de la o stare la alta, stari mult prea diferite. A doua recomandare. Povestea din background, pe care o lasi sa razbata, as lipi-o mai mult de actualitatea pe care o descrii. Poate asta ar face finalul mai pierdut intr-un "fade" narativ. Pare un pic ... neterminat. Imi place ideea, imi place cum ai scris-o.

George Serban spunea...

Si pentru ca nu se amesteca lucrurile, da-mi voie sa-ti urez un Paste fericit! Sa ai zile frumoase si senine! Sa ti se implineasca gandurile cele bune!
Cu prietenie

leo spunea...

Măi dragă, îi vremea poveştilor cu iepuraşi, nu cu arici... :))
Paşte Fericit în familie!

lucia spunea...

Am citit in seara cenaclului.Mai bine zis l-am sorbit.Textul.Nu am comentat fiindca nu mi s-a parut decent, sa fac asta.Nu am expertiza.Ariciul este bine creionat.Este un personaj secundar, de Oscar.Asa cred eu :)

Augustin Radescu spunea...

@ George Serban
Maestre, - asa se adreseaza maestrii intre ei - te asigur, mai ales ca nu ne-aude nimeni, ca ai exprimat unele dintre cele mai interesante opinii despre textul meu, si chiar voi reflecta la ele. Ma bucur ca ti-a placut. Evident, ca sa-ti placa nici nu e nevoie sa fii specialist. Multumesc

Augustin Radescu spunea...

@ George Serban
Din acelasi motiv, desi ti-am mai urat pe toate celelalte bloguri din galaxia noastra (!), iti urez, inca o data, Sarbatori fericite si numai bucurii!

Augustin Radescu spunea...

@ Leo
Multumesc de urari, tot binele din lume ti-l doresc si eu.
Pese: Daca eu vin cu ariciul iar tu imi raspunzi cu iepurasul, inseamna ca tii cu ... ursul!

Augustin Radescu spunea...

@ lucia
Daca Leo tine cu ursul, tu chiar tii cu ariciul! Dar chiar asa, ca i-ai da si-un Oscar, asta cu siguranta ma face gelos. Oricum, cine anume ti-a placut cel mai mult, conteaza mai putin. Eu, evident, ii iubesc pe toti, ca-s ai mei!
Pentru mine e o mare bucurie sa aud ca ai "sorbit" textul. Asta inseamna ca imperfectiunile, toate cite sint, sint in planul 2. Sigur, ma voi stradui sa le elimin, dar moralul meu e mult mai bun, si asta conteaza enorm. Multumesc! Si Paste fericit!

Anonim spunea...

Sărbători Fericite, Binecuvântate, în tihnă, alături de cei dragi, druje Augustin ! Hristos a Înviat ! Христос Васкрсе!
Sibilla

@tuturor colegilor,
Hristos a inviat din morti
Cu moartea pe moarte calcand
Si celor din morminte
Viata daruindu-le!
(Troparul Invierii)
Sărbători în Lumină, Binecuvântate, în tihnă şi linişte sufletească ! Doamne Ajută !
Христос Васкрсе! – Hristos a Înviat !
respecte,
Sibilla

Anonim spunea...

Referitor la Poveste...
Sunt neiertătoare : mi-e drag rău ariciul, da-l şi invidiez, e prezent peste tot şi... mereu, my hero ... no aşe. Maestre, mai scrieţi, musai ! M-am răcorit, că dacă zisăi musai, veţi scrie cu plăcere şi noi vom tot ceti !
stimă,
Sibilla

Augustin Radescu spunea...

@ Sibilla
Adevarat a-nviat! Paste fericit si numai bucurii!
Cit despre arici, ma bucur tare mult ca ti-a placut. Si daca tu iti doresti sa mai citesti ... vei mai citi!

renata spunea...

Eu am mai zis cu povestirea ce aveam de zis.
Cum pentru urări pascale e deja târziu, mă rezum la urări generale de bine şi mână bună la scris.

Augustin Radescu spunea...

@ renata
Multumesc mult, atit de trecere cit si de urari. Incep ziua asta cu dreptul! Conteaza!

Anonim spunea...

Ei, uite că mă trezesc și eu să zic ceva, tocmai acum :-) . Abia acum am dat de bolgul tău. Ideea e că mi-a plăcut textul și m-a prins; adică am stat apoi vreo două zile să-mi dau seama de fapt ce se întâmplase și ce era cu ariciul :)) . Dar mi-a plăcut (uite că mă repet:D ). Am fost invidioasă că tu te-ai folosit de stilul fantasy, iar eu nu puteam(așa înțelesesem eu; de unde, nu știu). Dar aș mai vrea să citesc ceva. Îmi ține mintea ocupată!

Augustin Radescu spunea...

Ada, important este doar ca ti-a placut (si ma bucur), restul aproape ca nu conteaza; sper sa ne intilnim la Ogrezeni, unde probabil se vor mai citi si altele, fel de fel.

Anonim spunea...

Și eu sper. Chiar că se vor citi fel de fel :))

Trimiteți un comentariu