Ba mirlane, poporul roman, daca te-a votat, te-a votat presedinte, ba, nu imparat!!! Mincinooooosuuuleee!

Tineti minte 3rei cuvinte:

CAPRA VECINULUI MOARE, DAR NU SE PREDA!!

miercuri, 5 mai 2010

Mai vrea Klaus Johannis?

E timpul ca opozitia sa-si intre in rol. De-adevaratelea! E momentul ca partidele democratice sa-l cheme pe INCA presedintele tarii la consultari. De asta data, consultari reale, nu teme pentru acasa. E cazul ca adevarata opozitie din Romania sa-i ceara Basescului sa recunoasca falimentul incapatinarii sale stupide de a impune in fruntea guvernului roman un incapabil cu lustru. Coalitia PSD-PNL trebuie sa propuna din nou un prim-ministru in stare schimbe macazul. Poate fi, iar, Klaus Johannis. Poate fi altul. Nu-i trebuie decit doua calitati: sa fie competent si sa nu fie sluga lui Traian Basescu. E-asa de greu?


2 comentarii:

Lilick Auftakt spunea...

Mi-e sa nu fie prea tarziu pentru aceasta propunere frumoasa pe care o faci... Acum, parca as vrea sa ramana astia sa se dea cu capul de pereti. Iar partidele de opozitie sa ne scoata in strada.

Augustin Radescu spunea...

@ Lilick
Ceea ce spui tu nu exclude ceea ce spun eu. Dimpotriva! Sint complementare.
Evident, schimbarea guvernului Basescu cu un alt guvern Basescu nu rezolva nimic. Asa ca, decit sa fie schimbat boc cu udrea, mai bine ramine boc. Dar, pentru salvarea Romaniei e nevoie de altceva! Cu totul altceva!

Trimiteți un comentariu