Ba mirlane, poporul roman, daca te-a votat, te-a votat presedinte, ba, nu imparat!!! Mincinooooosuuuleee!

Tineti minte 3rei cuvinte:

CAPRA VECINULUI MOARE, DAR NU SE PREDA!!

miercuri, 26 mai 2010

Mi-e peste puteri sa inteleg ...


... cum de Traian Basescu, unanim recunoscut drept un foarte reusit animal politic, rateaza o minunata ocazie de a aduna, din nou, capital de simpatie.

Vi-l puteti usor imagina, aparind in prime time pe postul national de televiziune, eventual strivindu-si in gene o lacrima si declamind ceva de genul:

"Dragi romani, dupa cum stiti, si-am dovedit-o mereu, pentru mine tot ceea ce conteaza este poporul. Iata de ce, am solicitat imperativ guvernului sa reia, inca o data, toate calculele si, din pamint, din piatra seaca, sa-MI gaseasca solutii pentru ca romanii cei mai defavorizati sa sufere mai putin. Si, asa cum am intuit, pina la urma s-au gasit solutii!"

Apoi, anuntind ca,  de exemplu,  aminind sine die realizarea celebrului site de jumate de miliard, sau injumatatind bugetarea programului "Viata la tara", pensiile cele mai mici nu vor fi afectate, ar fi aparut, din nou, pe un cal alb. Ar fi fost un bun moment pentru a anunta ca va intensifica lupta impotriva coruptiei, a comunistilor, a lui Iliescu si a mogulilor care vor sa fure posta si sarea, pentru a oferi sustenabilitate acestor masuri.

Si un nou tsunami  de apreciere si pretuire l-ar fi ridicat in sondaje la niste cote ce i-ar fi permis sa priveasca mult mai increzator pasii pe care si i-a propus, in continuare.

Totusi, n-a facut-o! Oare a devenit, brusc, mult mai circumspect? Oare e, dintr-o data, altul? Sau, poate, stie ceva ce noi nu stim?

8 comentarii:

ALM spunea...

Pe surse, ar circula un motiv. Angajamentul a fost clar si, vorba Bocciului, fara echivoc! Nu mai are loc de intors! Trimisii FMI l-au lasat sa debordeze de laudarosenie, pana a cazut in propria capcana: incompetenta!

renata spunea...

Nu ştiu, Augustine, dacă tu vezi pe blogul tău ce văd eu pe blogul tău.
Un căţel maro, cu botul pătat cu alb, privind în gol. Poate în gol, poate îngândurat. Parcă ar înţelege ceva, parcă nu. Dar e încă dispus să urmărească ce se întâmplă, măcar că nu pricepe nimic. Deocamdată. Aşa zice privirea lui; deocamdată.
Cred că aşa ne uităm noi, ciuruiţii.

Augustin Radescu spunea...

Alexandru, constat ca pleci de la premiza ca vorbim despre un om de cuvint;sincer, sint cam surprins, dar, in fine ...

Augustin Radescu spunea...

Renata, ai dreptate; catelusul are exact privirea noastra. Lui, insa, cred ca-i trece!

ALM spunea...

Nu, domnule Augustin! Vorbesc despre un om care nu accepta sa nu aiba ultimul cuvant, chiar daca spune o nerozie. Vorbesc despre un om care crede ca Romania este o corabie ce trebuie sucita ca sa aiba vantul in pupa. Chiar daca este numai "vantul" capitanului si propriului sau echipaj de pirati. Si totul fara sa-l intereseze despre raul de mare provocat pasagerilor, de la care a afretat corabia cu incepere din 2004.

Am vorbit despre un om? Hmm, acum sunt eu surprins ...

Augustin Radescu spunea...

Alexandru, O.K. Sintem in aceeasi corabie (care ia apa!) si vorbim aceeasi limba. Si sint de acord ca am exagerat folosind acel cuvint!

ALM spunea...

Nici o problema, domnule Augustin. Suntem dovada vie ca dialogul este calea cea mai buna pentru lamurirea lucrurilor ...

pastel spunea...

"I-am ciuruit pe toti ! Ha,Ha,Ha,Ha,... Mai este un pic, la un colt, si-i pun cu botul pe labe... Ha,Ha,Ha,Ha,... Ce zici tu asta mic, Boculet tata? I-am facut! Acum ma vor vota toti, 99%, mai ales ca vreau sa termin si parlamentul, ba nu, nu tot, numai pe cei 322, i-am retinut pe toti, le arat eu cine sint. "

Asaimi imaginez ca poate spune acest nebun, calator in ape tulburi, ape care i-au spalat mintea si i-au imbicsit creierul.
Are si sustinatori fanatici, care, desi vad bine realitatea pe care o traiesc, sustin sus si tare ca ce face acest basescu, care nu este presedintele meu, este cea mai buna solutie.
Madam Pora!? Este de nesuferit.

Trimiteți un comentariu