Ba mirlane, poporul roman, daca te-a votat, te-a votat presedinte, ba, nu imparat!!! Mincinooooosuuuleee!

Tineti minte 3rei cuvinte:

CAPRA VECINULUI MOARE, DAR NU SE PREDA!!

miercuri, 25 august 2010

Drept la replica (2)

Draga doamna Renata,

Rindurile care, cu mare amabilitate, mi le-ati adresat, imi dovedesc ca nu m-am inselat in aprecierile mele. Adica, pe scurt, sinteti o doamna, ce ... sa mai zic.

As fi vrut sa va raspund chiar la dvs. pe blog, sa nu va mai deranjez pina la domn Radescu, dar cind am vrut sa postez, cerberul de la intrare mi-a cerut adresa de la URL. Eu, cum mai ziceam, nu stau la URL, stau la bloc, fix sub domnu Radescu. Da adresa de la bloc nu fu buna, asa ca n-am gasit alta rima si v-am scris aici. Sper ca n-o fi cu banat !

Exact cum spuneati, de-a lungul timpului, am primit si eu destule complimente fiindca, trebuie sa va spun, lasind dracu’ modestia de gard, am fost cu adevarat o femeie frumoasa. Nu ca acu n-as avea farmecul meu, eheeei, dar, stiti cum e : tineretea adauga un spor de periculozitate !

Ideea unui blogulet personal, sincer, ma cam sperie, fiindca e, totusi, o mare necunoscuta. Nu stiu ce sa zic, o sa-l mai trag de limba pe vecinu’, sa vedem.

Ma bucur insa ca accesul la pravalia dvs. nu mai necesita pioleti si coarde. Desi, daca va spui, o sa rideti : cind eram pustoaica, am facut chiar si un pic de alpinism, prin Bucegi. Nu cine stie ce, trasee de-astea usurele, in jurul refugiului Costila : 4A, 4B... Cel mai tare a fost un 5A, din care am facut doar primele doua lungimi. Bineinteles, secunda, ca cine ma lasa pe mine cap de coarda ? Da’ m-as fi dus, la cita minte aveam in cap...

Asa incit, o sa fac, cu siguranta, un rapel pina la pravalie, pentru lubrifiantul cu pricina. Ca eu stiu ce spun, cu scirtiitul!  Nu provine de unde ziceti dvs., ca io am saltea Relaxa, (ca sa-ti satisfaci, cum zicea reclama) si-aia nu scirtiie neam !

Acu nu va contrazic cu tapiterul, daca-i om serios si de incredere, poate chiar mi-ar trebui unu, da' nu la ce va ginditi dumneavoastra. Vorba aia : nu stii de unde sare tapiteru ! (Eu am auzit de unu care sarea de pe sifonier: figura 67!) Oricum, mai tinem legatura !

Cu multa simpatie si multumiri,    Mimena Neacsu (pentru prieteni, madam Mimi !)

5 comentarii:

renata spunea...

Cere-i scuze lui doamna Mimi!
Să aibă răbdare până mâine, că-i zic mai departe. Ce e de făcut. Când ai blog.

renata spunea...

Acu' c-am aerisit bucătăria, pot să zic: i-am răspuns lui madam Mimi. Până la un punct...

Anonim spunea...

Cred ca doamna Mimi merita sa aiba un blog personal.
Se pricepe si la alpinism :D

Augustin Radescu spunea...

Renata, OK. I-am batut in calorifer mesajul tau. A zis ca miine (adica azi) nici cafeaua nu si-o bea pina nu-i zici cum e cu blogul. Ce n-am inteles eu este: tu ai hotarit ca trebuie sa aiba blog, iar eu trebuie sa i-l fac? Macar sa i-l facem amindoua(!)
Ce zici, ii semnalizez sa-si bea, totusi, cafeaua?

Augustin Radescu spunea...

Theodora, madam Mimi se pricepe la foarte multe. Ai fi uimita sa stii!

Trimiteți un comentariu