Ba mirlane, poporul roman, daca te-a votat, te-a votat presedinte, ba, nu imparat!!! Mincinooooosuuuleee!

Tineti minte 3rei cuvinte:

CAPRA VECINULUI MOARE, DAR NU SE PREDA!!

marți, 2 noiembrie 2010

De ce calca (iar) in strachini Oana Dobre?

Eu  unul n-am vazut pina acum nicio emisiune la care blonda jurnalista sa fie, pur si simplu, unul dintre invitati. Pe unde n-a reusit sa se transforme in moderator, ea a facut tot posibilul sa fie macar un „special guest star”. Varianta din urma i-a reusit cu brio la ultima emisiune, a lui Gadea, la care a participat.

Cum a reusit? As pomeni mai intii momentul umoristic delicios cind Oana o caina pe Elena Udrea care, vezi Doamne, da din colt in colt fiindca nu stie cum o sa-si plateasca banca (respectiv un credit de vreo 3 milioane euroi)! 

Sigur, nu putem impiedica pe nimeni sa se faca de ris, daca asta-si doreste cu tot dinadinsul. Numai ca ea nu s-a limitat la asta, debitind si o alta „intelepciune”, de data asta deloc amuzanta.

Pe scurt, jurnalista sustinea ca, vrem, nu vrem, Traian Basescu mai are asigurati 4 ani la Cotroceni, motiv pentru care acesta e fleasca de relaxare. Ca argument suprem, ea ne povestea despre majoritatea favorabila pe care flotantul din deal o are in parlament.

Sigur, poate ca Oana Dobre nu stie ca peste 2 ani (adica NU 4!) trebuie sa avem noi alegeri parlamentare (iar nu alegeri electorale, asa cum am auzit unele importante persoane publice), sau poate crede ca PD-L-ul mai „pupa” un scor cit de cit rezonabil!

Nu stiu ce a impins-o la o asemenea declaratie, dar niciuna din motivatiile de mai sus nu-i este favorabila! Sau poate exista o alta, pe care noi n-o ghicim?

8 comentarii:

renata spunea...

Augustine, domnule (numa' ca să vezi cum e, când ţi se zice aşa),
Oana Dobre e cea mai proastă dintre investiţiile lui Ciutacu. Adică eu, de câte ori o văd, îmi amintesc că Ciutacu ne-a pârlit cu ea, aşa că pe el îl blagoslsovesc.
Există o masă critică a "plutirii" luată drept "profesionalism" pe care, dacă o tăvăleşti niţel în "tupeu", iese tipologia Oana Dobre. Brandul lui "oricine poate deveni jurnalist".

Vania spunea...

Când nu eşti dus la biserică, aşa se întâmplă. Nesuferită fiinţă!

Augustin Radescu spunea...

Renata draga, da, tavalita bine prin tupeu, apoi data si c-un praf de fariseism si, in final, tinuta umpic la cuptorul atentiei publice stimulate de fo 2 ne(semi)intentionati, obtinem un exemplar de care, la urma urmei, e plina societatea romaneasca, in toate domeniile.

Augustin Radescu spunea...

Vania, mi se intimpla, uneori, sa-mi fie antipatic cineva fara sa pot aduce, pe loc, niste argumente foarte concrete si solide; aici, insa, nu e cazul!

Anonim spunea...

Sunt multi care au ajuns din greseala jurnalisti. Conteaza sa ai pe cineva important care sa te promoveze.

Augustin Radescu spunea...

Theo, jurnalist sau orice altceva, nu poti suplini lipsa valorii doar prin tupeu!

marul spunea...

hahahahaha

Augustin Radescu spunea...

Dimpotriva, marul:ah, ah, ah, ah, ah!

Trimiteți un comentariu