Ba mirlane, poporul roman, daca te-a votat, te-a votat presedinte, ba, nu imparat!!! Mincinooooosuuuleee!

Tineti minte 3rei cuvinte:

CAPRA VECINULUI MOARE, DAR NU SE PREDA!!

duminică, 9 ianuarie 2011

Brad Pitt de la IV

Pe scara cu mine, la etajul IV, sta un zurbagiu la care toti se uita cu circumspectie, daca nu chiar cu ostilitate.

Nu munceste nicaieri; lumea spune ca, din cind in cind, mai sperie cite-un portofel in 368 si, daca are noroc, citeva zile are ce minca si ce bea.

Nu-i treaba mea ce face el; de-aia avem organe(!), nu-i asa? Ceea ce ma deranjeaza cel mai tare e ca nu se spala cu lunile si, daca te nimeresti cu el in lift, iti muta nasul din loc cu mirosul lui de sudoare acrita. Asta cind nu miroase a urina…

E inalt si cocosat, si zimbeste tot timpul, ca prostul, cu dinti galbeni si putini. Cind se uita la tine, o face piezis, cu un singur ochi (ala mai mare, sau mai bine deschis, ca e si-un pic chiomb), de te face sa-ti pipai, instantaneu, buzunarele.

Cred ca nimeni nu mai stie cum il cheama cu adevarat. El se recomanda, in stinga si-n dreapta, Brad Pitt. Si, incet-incet, lumea s-a obisnuit sa-i zica asa … Chestie care ma enerveaza! Fiindca am impresia, cumva, ca daca i-as spune asa, as valida hotarirea lui de a-si aroga un statut pe care nu-l are, o statura pe care n-o are!

Ce, daca PDL isi spune partid democrat, chiar e? Daca-si spune liberal, chiar e? Daca sustine ca-i de dreapta, trebuie sa-l si credem?

11 comentarii:

Vania spunea...

Trebuie să i se spună tipului că-i mai uşor de furat dacă te speli. Eu am păţit-o odată, când am fost prins după miros...

renata spunea...

Nefiind vorba despre buna şi draga noastră doamnă Mimi, mă tot întrebam ce-ţi veni să scrii despre un sperietor de portofele, care mai e şi chiomb pe deasupra.
Ei, când am dat de cuvântul "chiomb", am început să citesc mai motivată.
Şi uite că, la final, m-am lămurit ce-ţi veni să scrii de bradul ăsta.

Augustin Radescu spunea...

Vania, excelenta observatie: sint unii care miros al naibii de frumos, si ne fura ... ca-n codru!

Augustin Radescu spunea...

Renato, ca de obicei, persoanele excluse sint de fata!

nicole spunea...

"manglitoru' " miroase si a alcool precum "Brad Pitt" de la Cotroceni? Din articolul tau reiese ca au multe puncte comune cei doi.

Augustin Radescu spunea...

Nicole, a tuica de pufoaica si tutun de ()coceni!! Mie mi se intorc matele pe dos!

Anonim spunea...

Suneti sigur ca nu l-ati descris pe Basescu?

Augustin Radescu spunea...

Theo, sint citeva diferente! Sigur, la un moment dat, intr-un anumit context, conteaza doar o tusa!

madalina ionescu spunea...

"zambeste tot timpul, ca prostul" - da, imi place. Era sa dezvolt o teorie sau macar o postare, despre astia de rad la soare orice ar fi, despre cum n-am vazut niciodata prosti tristi, iar ai de erau tristi erau "bonlavi", despre cum prostul intrat pe contrasens ii injura, vesel, pe ailalti, ca ei au o problema de ii vin lui pe contrasens, dar...pentru ca ai rezumat atat de bine - "zambeste tot timpul, ca prostul" - nu mai dezvolt nici teorie, nici postarea.

Despre mirosuri: la remarca violatoare "Hmm, ce bine mirosi, cu ce ti-ai dat?", obisnuiesc sa raspund "azi m-am spalat".

Augustin Radescu spunea...

Madalino, grozav ilustrator pentru ce-ai spus tu mi se pare urmatorul "banculet":
Pe o sosea din State gonea unul de-asta, pe contrasens. La radio, din 3 in 3 minute, seriful anunta, panicat: Atentie, atentie! prin zona circula cu mare viteza, pe contrasens, un nebun.
La care tipul isi spune siesi, revoltat:
Numai unul? Sint sute ...

Dreams are free spunea...

Hai ca a fost simpatic post-ul!:))

Trimiteți un comentariu