Ba mirlane, poporul roman, daca te-a votat, te-a votat presedinte, ba, nu imparat!!! Mincinooooosuuuleee!

Tineti minte 3rei cuvinte:

CAPRA VECINULUI MOARE, DAR NU SE PREDA!!

sâmbătă, 12 februarie 2011

SONDAJ DE OPINIE

Va invit sa participati la sondajul de opinie alaturat; cei ce vor face niste legaturi cu viata politica romaneasca le vor face pe propria raspundere. Sondajul este realizat dupa cele mai moderne standarde puse la punct in Republica Norvegia si are la baza principiul dominant ca persoanele excluse sint de fata, ceea ce asigura obiectivitatea acestuia in proportie de 104% si o marja de eroare mult mai egala decit cea a exitpoll-urilor de la alegerile prezidentiale din 2004 si 2009. Va multumesc!

4 comentarii:

Matilda spunea...

Prin acest fel de vot a fost ales şi Preşedintele Norvegiei ! :)

Augustin Radescu spunea...

Evident, de-acolo m-am si inspirat! Si se pare ca n-am gresit, rezultatele promit sa fie mai mult decit edificatoare. Insa comentariile, la final!

Anonim spunea...

Eu zic ca procentul este de 120% :)

Augustin Radescu spunea...

Theo, sursele mele, absolut credibile, dau o valoare de 103,12(8)% (atit rezulta din integrarea functiei Fourier pe intervalul deschis la stinga t-1, t+22. Ca sa nu-mi obosesc cititorii cu amanunte mai putin relevante, am preferat sa ovalizez rezultatul la 104 (ca daca-l rotunjeam, ziceam si eu 150!!) E foarte adevarat insa ca negrul subtiaza. De aceea, ar fi fost de preferat ceva pe maro, dar ... asta e!

Trimiteți un comentariu