Ba mirlane, poporul roman, daca te-a votat, te-a votat presedinte, ba, nu imparat!!! Mincinooooosuuuleee!

Tineti minte 3rei cuvinte:

CAPRA VECINULUI MOARE, DAR NU SE PREDA!!

sâmbătă, 30 aprilie 2011

Acum imi dau seama ce-am pierdut!

Din ce spune El Zap pe blogul sau, s-ar zice ca sint chiar nesimtit! Fiindca, JUR, ieri nici n-am deschis tembelizorul. Aud ca sint 2 care s-au luat. Pai sa le fie de-a binelea! Ce-am eu cu chestia asta?
Fix nimic! Cu toate ca am citit pe-un blog, pe care chiar il credeam destept, ca "aceasta casatorie si frumusetea miresei (!!!)" vor schimba cursul istoriei.
Mare e gradina ta, Doamne!  Sau, pe alt blog, si mai tare: "ATENTIONARE!! Puteti urmari nunta, IN DIRECT, la www.www. nustiucum.com.org.edu.punct" Si de la capat!
Da' io, neam(t)!
La urma urmei, sintem chit! Ce, parca englezoii astia "incremeniti in proiect" (desi aud ca majoritatea nu mai cad de mult timp pe spate cind aud de regina) s-au uitat ei la chilotii Elodiei? Au auzit ei (cu)vinturile lu' Iri? Stiu ei cine-i Zavo? Aiurea! Moni? Pepe? Nici atit! Nutza? Cum care Nutza?
Pai vedeti?
Sigur, toata povestea nu ne influenteaza viata nici cu un centimetru, nici cu un (euro)cent, nici cu un gram. La fel de sigur e ca pare de bonton. Cum sa mai vorbesti de Moni cind vecinii/colegii/prietenele/blogerii vorbesc de NUNTA REGALA? Te faci de rizi! Esti inapoiat! Retrograd. Comunist. Fost. Pseudo. Cripto. Secu. Cola. Info. Nashpa!!
Si-atunci, ce faci? Te informezi. Afli, cu ocazia asta, ca varza de Bruxelles e nimic pe linga verzele de Londra. Ca se poarta, in draci, violetul, in special picap! (Stia marinelu' ce stia! Pai daca e informat ...)
Si uite-asa, intri si tu in rindul lumii. Tarane!

9 comentarii:

renata spunea...

Nu ştiu când dracu' ai scris cronica asta perfectă a nunţii pe care n-ai văzut-o, că blogul tău are o bubă: nu se apdatează la noi postări. Da' nu e treaba mea, că, oricum, nu mă pricep.
Principalul e că dai cu tunu şi nu citeşti un letopiseţ mai mişto ca ăsta.
Nu ştiu cine e bloaga aia despre care aveai o părere bună şi te-a indispus cu aprecierile despre mariajul princiar.

Profit de ocazie să-ţi semnalez că, la exact opusul capăt al scalei de consemnare a evenimentului cu pricina, se află hronica ex-jurnalistei Roxana Iordache. Pui lăbuţele din faţă pe pupitru şi-i citeşti SENTINŢA despre nunta planetară. Cârneşti din năsuc, că parcă n-ar fi chiar aşa, te trosneşte cu nuieluşa peste gheruţe.
Sclipeşte, cucoana, asta, în toată splendoarea: un diamant de imbecilitate.
Dar are PATRUZECI de comentarii până în secunda la care scriu şi se află în majoritatea blogrollurilor pe care le frecventez.
Nu ştii ce pierzi dacă nu-i citeşti oda şi comentariile aferente!
Io nu pot să mă desfăşor acolo, că sunt banată, dată în urmărire generală.. nu ştiu! Ceva nasol, în tot cazu'!
Dar tu citeşte-o, să te distrezi.
Pe urmă n-ai decât să te miri, că uite pe e lume trăim, chiar şi în virtual.

Astea au fost zise referitor la o amărăciune pe care o aveai anterior.

Nicolae Nicu spunea...

Nu eşti singurul, Augustin. Nu am văzut din dezmăţul regal, al opulenţei imperiale şi... imperialiste, mai mult de cîteva minute, cumulate, toată ziua. Numai de-al mamii am boicotat toate posturile de televiziune.

Toate? Mă rog, majoritatea celor la care căscăm gura: TVR 1 şi 2, ProTv, Antenele, Realitatea, Naţional, N24, B1, TVR Info, EuroNews şi... am închis. Toate astea au transmins nunta londoneză, dacă vă puteţi imagina aşa ceva!

TVR Info încontinuu, de-a surda, cap-coadă, TVR 1 şi 2 întrerupeau programul din 10 în 10 minute şi, chipurile, transmiteau "Ediţie specială", preluînd imaginile de pe Info şi redifuzîndu-le.

Apoi, toate canalele astea cu lături au ocupat jurnalele zilei, serii, nopţii şi dimineţii de azi cu nunta, rochiile, cămăşile, chiloţii, pălăriile, băştile, fesurile şi... fesele englezoaicelor şi englezoilor.

Pentru ce plătim noi "cablul tv"? Aud? Să vedem ce? Peste tot, ce? Sînt teveuri particulare şi transmit ce vor? (Ok, pe banii noştri, dar lasă...). Bine, dar TVR-urile tot... particulare?

Iar TVR-urile sîntem obligaţi să le plătim, din moment ce banii ni se iau fără să fim întrebaţi dacă permitem sau nu să ni se ia, adică dacă vrem sau nu vrem să bem aghiazma postului naţional de manipulare şi îndobitocire publică.

Dacă nu vreau, ce fac, cum procedez? Ca şi cu abonamentul Radio, eu nu mai am demult aparat şi nu mai ascult, căci nimic din ce îmi dau ei, ca şi la tvr, nu mă interesează, dar banii mi se iau!

Pentru ce au făcut ieri televiziunile din România, CNA-ul ar trebui chemat în instanţă pentru plata unor daune conexe către toţi abonaţii tv sau, pur şi simplu, să fie desfiinţat, iar salariaţii săi scoşi din slujba asta a moţăielii cu capul pe birou, de-atîta holbat în televizoare, şi trimişi la muncă!

Augustin Radescu spunea...

Dupa cum se poate intrezari in josul textului, l-am postat azi, la 14 impartit la 53. Stiu ca da cu virgula, dar mie asa mi-a dat toata viata, e ca un facut !
Bloaga care m-a indispus nu ti-o zic, ca oricum nu mai exista (pentru mine)
Despre don’soara Rexona, numai de bine ! La mine in blogroll n-are loc. Nu ca nu poate dormi din pricina asta. Doar asa ...
Ca are jde comentarii? Este ceea ce tocmai spuneam! E de bonton, si nimeni nu vrea sa lipseasca de la discutie, ca pica de (beep) : « Dar palaria aia minunata, aia cu manivela si ghivent, ai vazut-o, draga ? Unde si-o fi facut-o, tu ? »
In fine, daca tu zici ca e dixtractie, o sa dau o fuga sa vaz ... Da’ parca vad ca ma maninca undeva si scap niste vorbe mai nustiucum.

Augustin Radescu spunea...

@ Renata
Parerea mea e ca aceasta Rexona scrie prost, pentru o jurnalista. Probabil ca se pot gasi fo citiva care scriu si mai prost, dar asta nu-i chiar o lauda.
Si, tot dupa parerea mea, textele despre nunta regala sint comandate. De altfel, nu e singura care, dupa parerea mea, scrie "cu tema data". Probabil, sint unii care cred ca e un moment favorabil, care ar trebui exploatat. Daca e asa, in perioada urmatoare ni se vor mai servi astfel de "laudatio", la fel de desantate, si poate chiar demersuri mai concrete. Sa fim "antene"!

Anonim spunea...

M-am uitat putin la nunta, cam 15 minute in total.
Nici eu nu am inteles de ce a fost nunta asta un eveniment obligatoriu de vizionat.
Mireasa chiar este frumusica dar asta nu este un motiv suficient de important ca sa imi pied timpul cateva ore la televizor.
Am vazut cateva palarii de care am ras cu lacrimi... deci tot am castigat ceva in alea 15 minute.
In rest sa fie sanatosi

Augustin Radescu spunea...

Nicule, dupa parerea mea, asa cum am mai spus, sintem tinta unui asalt ideatic concertat, menit sa ne bage in cap, fortat, ca monarhia este tot ce ni s-a intimplat mai frumos, de cind e neamul asta. Si ca, daca sintem cuminti, ar putea sa ni se mai intimple. Adica ar trebui, dupa capul lor.
Diversi mai mult sau mai putin jurnalisti (despre unul am scris pe blog)deverseaza adevarate deliruri monarhice, preamarind, preaslavind si prealaudind stirpea acestori "trimisi ai Domnului pe pamint".
De parca noi, asa tarani cum sintem, n-am citit si noi prin ce mijloace odioase au ajuns (ori s-au mentinut) unii monarhi pe tronuri.
Cit despre banutii care se duc, samavolnic, spre TVR, ai dreptate, dar pina cind nu pleaca portolacheii de unde au venit, nu va fi chip sa indrepti ceva. Caci slugi mai credincioase decit astia, unde mai gasesc ei?

Augustin Radescu spunea...

Theo, daca te-ai uitat doar 15 minute, imi pare rau, nu te califici pentru « lumea buna », nu poti face parte din « ielite ». Mai ales ca, dupa cum banuiesc, nu ai pregatirea ideologica si moral volitiva de a patrunde intimitatile subtile ale avantajelor incomensurabile ale monarhiilor fata de toate celelalte sisteme politice. Nu mai zic ca n-ai face fata unei discutii elevate despre palarii, verze, salate, castroane, pampoane si plastroane. Nu vezi ca ne-am asezat dupa culoarea singelui ? Hai, treci in rind !

nicole spunea...

:)))
si eu gandesc la fel ca tine :))) nu dispar scuipatorii de seminte din Ro daca se casatoresc aia! am fost nevoita sa fug si de pe net doua zile ca ma "asasinau" prea multi cu isteria regalista foarte la moda. ai dreptate ca vor unii sa ne spele creierul si sa ne "serveasca" rege si suita (:D sa speculam omonimia ;) )
mai mult, s-au inmultit monarhistii de nu mai poti respira. am citit comentariul uneia care spunea: " sigur ca e monarhist, ca este cult si rafinat" (citat aproximativ) si astfel mi-am dat seama ca devin dusmanii lor toti cei care nu se aliniaza sa maimutareasca o moda.
Savurez verva comentariului tau si constat ca mi-am regasit zambetul :)

Augustin Radescu spunea...

Nicole, inscriu zimbetul tau la capitolul"REALIZARI". Daca ar fi doar pentru asta, si tot ar merita sa mai scriu ...

Trimiteți un comentariu