Ba mirlane, poporul roman, daca te-a votat, te-a votat presedinte, ba, nu imparat!!! Mincinooooosuuuleee!

Tineti minte 3rei cuvinte:

CAPRA VECINULUI MOARE, DAR NU SE PREDA!!

miercuri, 25 mai 2011

Ati vazut, vreodata, o padure cotropita de omizi?


Daca nu, priviti-va tara, priviti Romania !
Asa patesc toate padurile care si-au pierdut pasarile
ADUCETI PASARILE INAPOI!


Multumesc, Matilda, pentru apelul tau, pe care il reproduc mai jos si-l trimit mai departe catre George Serban, Renata si Lucia Verona:
"Îmbrăţişati România !
Pentru că primarul oraşului Codlea a aprobat defrişarea unei păduri, consilierul Erwin Albu a lansat un apel disperat către concetăţeni :
ÎMBRĂŢIŞAŢI UN COPAC !
Oamenii au răspuns chemării şi fiecare din ei a îmbrăţişat cîte unul din copacii însemnaţi pentru tăiere. Rezultatul : pădurea nu a fost distrusă !

Plecînd de la acest exemplu, cred că noi toţi ne putem salva ţara de la distrugerea ei definitivă.
Vă chem :
ÎMBRĂŢIŞAŢI ROMÂNIA !

Creaţi un banner, un afiş, etc. , orice modalitate de a transmite acest mesaj, şi postaţi pe blogul vostru."

 

9 comentarii:

renata spunea...

M-am conformat! Cum m-am priceput.

nicole spunea...

frumos gand. sa mai sper?

Organizari evenimente spunea...

Este buna orice initiativa !!!, desi cred ca sunt prea multi care vad dar nu le pasa, prea multi cei care aud dar nu inteleg, prea multi care lasa sa treaca viata pe langa ei fara sa ia atitudine...

Augustin Radescu spunea...

Nicole, gindeste-te doar ce-ar trebui sa facem daca n-am mai spera!
Asa ca n-avem incotro!

Augustin Radescu spunea...

@ Organizari
Eu cred ca explicatia nu e nici nepasarea, nici lipsa intelegerii; am o alta explicatie, asupra careia voi reveni cu o postare. Problema e ca nu stiu cum se explica ... explicatia!

Matilda spunea...

Mulţam frumos !
Oare vom reuşi să "mişcăm" ceva ?
Eu tot sper....

Nicolae Nicu spunea...

Salut, Augustin!

Iniţiativa voastră e impresionantă şi valoroasă. O voi urma şi eu pe blogul meu, cît încă mai pot posta ceva pe el.

Blogul tău e unul dintre puţinele pe care mă mai pot loga să pot posta comentarii. Nici pe al meu nu-mi mai e posibil. Dacă nu se rezolvă, şi pînă voi alege o soluţie aparte, atunci cînd voi găsi de cuviinţă să îţi răspund sau să comentez ceva la postările tale de pe blogul meu, cu voia ta o voi face aici, la tine acasă.

La ultima ta postare de pe blogul meu am dorit să-ţi răspund - şi n-am reuşit să postez - următoarele:

@Augustin
Nu-i întreabă nimeni nimic, pentru că nu pe matusalemicul Mihai (care, orice s-ar spune, e pe final de carieră...) mizează ei să-l mai urce pe tron. Ei nu sînt nerealişti, totuşi. În coteria lor lucrează minuţios la abrogarea legii salice, ceea ce le-ar permite întronizarea în simplă ordine succesorală. În cazul de faţă, jocurile politice s-ar face în favoarea Margaritei, prima născută a cuplului Mihai şi Anna Borbon Cohen-Zollern.

În cealaltă ordine de idei, nu ştiu dacă e vreun semn, cum spui, şi poate sînt eu paranoic de supărare, dar ceva nu e în regulă, iar chestia asta am pus-o sub observaţie de cîteva luni bune, pe cînd am scris şi eseul „Naţiunea, între suferinţă şi supravieţuire” (publicat în februarie, pe blog). Acum realizez că iţele se trag, de fapt, de vreo 4-5 ani! Voi scrie pe tema asta în curînd.

Augustin Radescu spunea...

Nicu, in planul lor, Mihai joaca un rol foarte important, desi doar ca treapta intermediara sau ca o racheta purtatoare, daca vrei. Devoalarea schemei nu le-ar fi deloc favorabila, fiindca s-ar releva mica "smecherie" care se urzeste, iar lumea si-ar putea pune intrebari. Incepind, poate, chiar cu 1989!

Nicolae Nicu spunea...

La TRV3, pentru postul Tvr Cluj, domnul Duda a purtat un lung dialog cu un realizator tv local şi a dat, el însuşi, toate aceste amănunte despre respectivele inginerii procedurale, să le zic aşa, la care se lucrează. Adică, nu sînt supoziţiile mele. Oricum, "Alteţa Sa", nea Agudă, nu a spus nimic nou, căci ideile acestea le vehiculează ei şi acoliţii lor de mai multă vreme. Voi reveni cu un text pe tema asta.

Cu articolul preluat de mine de pe blogul tău, se rezolvă, mintenaş. Scuze.

Trimiteți un comentariu