Ba mirlane, poporul roman, daca te-a votat, te-a votat presedinte, ba, nu imparat!!! Mincinooooosuuuleee!

Tineti minte 3rei cuvinte:

CAPRA VECINULUI MOARE, DAR NU SE PREDA!!

sâmbătă, 21 mai 2011

Presa a-nghitit, DIN NOU, chifteaua!

Nu cred ca Traian Basescu a mai fost atit de tamiiat, vreodata, de televiziunile mogulilor rai si in special de Antena 3, cum a fost azi ! Am deschis tembelizorul pe acest post si, in urmatoarele 5 minute, am verificat de 3 ori daca nu cumva ma uit la TVR.
Si  cine il lauda ? Radu Tudor, Dana Grecu si multi altii.
« Dom’neeee, ce-i al lui, e-al lui ». « Frate, e taaaare ! ». « Ce inspiratie ! Ce simt politic ! ». « Cit de abil ! »
Eu sper ca au mincat ceva stricat si ca pina miine o sa le treaca.
Dar ce i-a adus actualului flotant diluviul de admiratie al oamenilor de presa ? N-o sa va vina sa credeti : acesta ... a spus ceva !
« Cum, si pentru atita lucru ...? » – va veti minuna.
Ei bine, Basescu tot spune lucruri minunate, de ani si ani de zile. N-a zis el sa traim bine ? Grozav!  Noi sintem ai dracu’, ca nu-l ascultam. N-a condamnat el (din gura!) comunismul ? Si ce s-a-ntimplat ? N-a zis el ca apara libertatea presei ? N-a zis el ca vointa poporului, ca pensiile si salariile, ca baietii destepti, ca alea-alea ? A zis, si ?
Oamenii astia zic ca Basescu e inepuizabil. Eu zic ca inepuizabila e doar prostia celor care judeca oamenii dupa ceea ce zic, si nu dupa ceea ce fac.
Pentru cei care nu stiu, Basescu a anuntat ca e de acord ca piesa mult mediatizata, « Blonda, chiorul si piticul » sa se joace la Cotroceni. Suna bine, dar de ce nu asteptam un pic?  Poate ca, din diferite motive, nu se va juca. Poate ca accesul la sala va fi permis pe baza carnetului de partid, dupa verificarea batistei si a unghiilor, in coloana doi cite doi, in ordinea mediilor la purtare din ultimii 5 ani si a atasamentului pentru inaltele idealuri ale reformarii statului.
Asta e rezolvarea problemei? Asa arata accesul la cultura, la 20 de ani de la Revolutie ? Ce fenomen artistic e ala, sub privirea atenta, rece si albastra a SPP-ului? 
Si-am mai auzit una : « Domneeee, daca directoarea salii ar fi primit un telefon sa interzica piesa, as mai fi inteles. Dar sa te pui tu de-a curmezisul din proprie initiativa, e inadmisibil ! »
Ba eu chiar cred ca a primit un telefon. Am eu o banuiala, asa ...

5 comentarii:

Matilda spunea...

Cenzura este o realitate. Orice ar spune sau ar face Băsescu, se cheamă făţărnicie .
Mă bucur că n-am dat drumul la televizor, astăzi e sărbătoare şi vreau să fac numai ceea ce-mi aduce bucurie !

nicole spunea...

obisnuitul circ pedeleprez... :(

Augustin Radescu spunea...

Matilda, un demagog ca Basescu se naste o data la un secol. Ai crede ca, pur si simplu, sintem ghinionisti.Problema e ca, intr-un anume sens, il meritam!

Augustin Radescu spunea...

Nicole, sigur ca e asa, dar ceea ce ma surprinde si ma doare e ca se prind in acest circ oameni "aproape seriosi"!

Matilda spunea...

Prieten drag, te-am "cadorisit" cu o leapşă !

Trimiteți un comentariu