Ba mirlane, poporul roman, daca te-a votat, te-a votat presedinte, ba, nu imparat!!! Mincinooooosuuuleee!

Tineti minte 3rei cuvinte:

CAPRA VECINULUI MOARE, DAR NU SE PREDA!!

marți, 28 iunie 2011

Aplecati urechea la Mircea Basescu!

Ieri, toata ziua, diversi comentatori au facut haz si au bagatelizat declaratia ritoasa a fratelui prezidential. 
„ …dacă ar fi fost Traian în locul lui, ar fi spus: împuşcaţi-mă, nu ar fi abdicat” – spunea Mircea Basescu, referindu-se la abdicarea regelui Mihai.
Evident, privita din perspectiva istoriei contrafactuale, aceasta declaratie este menita, fatalmente, sa stirneasca zimbete. Ceea ce s-a si intimplat.
Daca, insa, o vom privi  ca pe masura dragostei de putere a lui Traian Basescu, s-ar putea ca zimbetul sa ne cam inghete pe buze.
Din pacate, am auzit destui oameni cu scaun la cap, aratindu-se convinsi ca, daca USL-ul va obtine 51% in alegeri, Traian Basescu „nu va avea incotro” si va numi un premier desemnat de acestia. Eu zic ca declaratia lui Mircea Basescu arata limpede ca ne putem astepta la orice, dar ORICE, altceva.
Sa ne amintim ca, in 2004, Traian Basescu acuza in stinga si-n dreapta fraudarea alegerilor, cerea arestarea vinovatilor, vorbea despre repetarea alegerilor si tot asa. Si atunci nu avea puterea pe care o are acum. V-ati mira sa auziti, in 2012, ca opozitia a furat alegerile si ca ele trebuie repetate, eventual pina cind PDL-ul le va cistiga?

Un comentariu:

Nicolae Nicu spunea...

Nu m-ar mira prea mult. Se practică... calea asta, de cîţiva ani, mai ales în "Republica Moldova" şi alte state foste sovietice... Dar, nu e imposibil ca, la un moment dat, într-un moment de sinceritate autocritică sau de loaialitate disperată faţă de funcţie, să numărăm în România, din 1989 încoace, n+1 sinucigaşi! Bag seamă, îmi fac iluzii?

Trimiteți un comentariu