Ba mirlane, poporul roman, daca te-a votat, te-a votat presedinte, ba, nu imparat!!! Mincinooooosuuuleee!

Tineti minte 3rei cuvinte:

CAPRA VECINULUI MOARE, DAR NU SE PREDA!!

marți, 5 iulie 2011

Antena 3, inhamata la caleasca regala?

Pastrez convingerea ca Traian Basescu, atunci cind l-a atacat, impardonabil, pe fostul suveran, n-a facut-o ca sa ne schimbe noua agenda, sa ne abata atentia de la gravele etc bla bla bla, ci dintr-un motiv mult mai prozaic: ex-regele Romaniei, alaturi de impresionanta cohorta de sinecuristi ce-l inconjoara, se pregateste sa-si joace ultima carte pentru ca acum, in ceasul al 90-lea, sa devina fost ex-rege. Iar flotantul de la Cotroceni, cel mai informat om din Romania, stie. Stie si se teme.
Evident, gestul sau a fost o gafa de proportii din chiar perspectiva motivului care l-a generat. Fiindca, in loc de a arunca anatema asupra fostului rege, asa cum si-a dorit, a reusit doar sa-i creasca acestuia, binisor, popularitatea si ratingul. Vrind-nevrind, toti antibasistii s-au simtit, deodata, un pic monarhisti si, ca sa reliefeze grosolania gestului prezidential, s-au simtit datori sa fie cit mai elogiosi la adresa meritelor monarhiei si a binefacerilor pe care aceasta le-ar putea varsa in capul nostru, daca sintem cuminti. Conform principiului: monarhia ne da noua / carne, lapte, brinza, oua!
Surprinzatoare, pentru mine, este doar tenacitatea cu care Antena 3, ne explica, pe de o parte, ca Basescu a incercat doar sa ne faca sa nu mai vorbim despre maretele impliniri ale guvernului fantoma pe care ni l-a bagat pe git, iar pe de alta parte, reia cu obstinatie, zi de zi, acelasi subiect expirat, uitind parca, subit, temele care ne dor cu adevarat!
Oare vizita lui Gadea la Versoix sa fie singura explicatie? 

6 comentarii:

Anonim spunea...

Regele Mihai nu are nici o sansa.
M-am gandit si eu ca adoptatea numelui Mihai de Romania nu a fost facuta fara rost.

Augustin Radescu spunea...

Theo, stii cite sanse de cistig au cei care joaca la 6 din 49? Infime! Si totusi joaca. Pentru sansa infinitezimala a unui cistig de citeva milioane. Dar daca ai avea sansa sa cistigi o tara? Mirajul unui cistig care sa-ti schimbe viata, tie si urmasilor tai, fascineaza. Pe unii atit de tare, ca nu mai dorm noaptea.

Basarica spunea...

Si daca basescu vrea sa aduca monarhia lui ? In ideea in care dupa 2014 vrea prim ministru monarhia i s-ar potrivi manusa. Sigur ca nu de Mihai vorbesc, desi... nu m-ar mai mira nimic.

Augustin Radescu spunea...

De vreo citiva ani incoace tot latru: marinarul vrea sa lase mostenire Cotocenii omului sau de incredere, care sa-l numeasca pe el prim ministru. E singura varianta in care el poate sa-si conserve puterea si, mai important decit atit, sa-si puna pielea la adapost!

renata spunea...

Ce latri tu, Rădescule, de câţiva ani de zile, ne sperie pe mulţi. Mulţi bănuim, măcar, că Jucătorul va lăsa urmaş o Jucărie care să-l pună pe el premier.
În ziua în care Udrea îşi va testa puterile vs. indiferenţa noastră şi va construi un teren de golf sau o piscină, sau un cămin cultural în faţa Teatrului Naţional, iar noi vom continua să trecem nepăsători pe lângă, ocolind "şantierul în lucru", apoi atunci eu voi fi sigură Băsescu o poate pune nu pe ea, ci chiar şi pe fii-sa preşedinte, fără niciun efort.
Deocamdată Udrea îşi face mâna în provincie, cu parcuri în părduri, piscine în lac, patinoare în primăria comunală şi alte d-astea...

Anonim spunea...

@Augustin. Daca incearca asa ceva si-au ales prost atat strategia cat si trupele combatante. La ultima emisiune a lui Stan V. acesta a reusit, in opinia mea, prin modul imbecil in care a incercat sa ridiculizeze ideea de republica si pe republicani, a reusit spuneam. sa stearga si usoarele urme de simpatie castigate de regele Mihai din partea republicanilor, ca urmare a atacului imund la chiombului la adresa sa. Asa ca stai linistit, inca doua, trei demersuri facute de Stan in aceeai nota cretina si vor iesi republicanii in strada cerand exilarea Majestatii Sale si lui Valentin Stan :)
sa fii iubit
marcus

Trimiteți un comentariu