Ba mirlane, poporul roman, daca te-a votat, te-a votat presedinte, ba, nu imparat!!! Mincinooooosuuuleee!

Tineti minte 3rei cuvinte:

CAPRA VECINULUI MOARE, DAR NU SE PREDA!!

sâmbătă, 15 octombrie 2011

Andreea Paul Vass – AUT!

Mai mira, oare, pe cineva ca femeia asta (sper ca n-o sa va suparati ca-mi este peste mina sa-i spun doamna!) isi exhiba, iar, incomensurabila lipsa de bun-simt in spatiul public?
Face ea, oare, nota discordanta fata de atitia si atitia colegi din barca puterii, care de care mai grobian in exprimari si atitudini fata de omul sarac si necajit sau fata de ultimele bastioane ale unei prese inca neaservite?
Si-apoi, daca dirijorul suprem le indica tonalitatea, cum ar putea ei sa cinte altfel?
Vreti sa-i dea afara de la cor?
Cum sa-i spui Andreei Vass ca ar fi cazul sa mai puna mina pe carte, sa mai deschida un dictionar? Pai daca „tatucul” lor le-a spus limpede ca n-are nevoie de intelectuali si ca de baza sint ospatarii, de ce n-ar vorbi si ea ca acestia din urma?
Faptul ca persoana in discutie afirma public despre o jurnalista ca sufera de o afectiune psihica poate fi explicat in mai multe feluri.
Unul ar putea fi o cunoastere precara a limbii romane. Altul ar fi o imposibilitate funciara de a-si controla nervii. Sau, cum ar putea sintetiza cineva care stapineste la fel de …”bine” limba romana: „Andreea Paul Vass sta proasta cu nervii”
Evident, n-as fi eu acela!
Totusi, trebuie spus clar ca gestul ei de mahala poate fi explicat, dar nu si justificat. Pentru un asemenea gest, oriunde in lumea civilizata, cel ce l-a comis e …AUT!

Un comentariu:

Nicolae Nicu spunea...

Dom'le, femeie asta este de o impertinenţă vecină cu nesimţirea. Are idei nu doar enervante, ci de-a dreptul revoltătoare. Mai că îţi vine să bagi mîna prin ecranul tv să o tragi de ciuf niţeluş, ca pe o şcolăriţă obraznică! Dar, am eu un "filing" că, tocmai pentru toate insanităţile politice şi atitudinale de care dă dovezi că e capabilă, va fi... viitorul candidat al PDL-ului la prezidenţiale!

Trimiteți un comentariu