Ba mirlane, poporul roman, daca te-a votat, te-a votat presedinte, ba, nu imparat!!! Mincinooooosuuuleee!

Tineti minte 3rei cuvinte:

CAPRA VECINULUI MOARE, DAR NU SE PREDA!!

luni, 17 octombrie 2011

Who the fleac is Huidu?

Cine-i, frate, Stefan Huidu asta, in afara de faptul ca e un mare infatuat, inconstient si nesimtit? Ce merite uriase are baiatul asta, de vorbesc televiziunile de el 12 ore din 24?
Si ce-i impinge pe mai mult sau mai putin colegii sai de breasla sa se arunce cu capul in jos in penibil, derizoriu si macabru, in afara de un inexplicabil si nejustificat spirit de gasca, ca sa nu zic de turma?
Cred ca s-ar putea face o galerie impresionanta cu titluri, replici sau remarci, care de care mai cretine, nesimtite, absurde sau imbecile, privitoare la tragedia generata de acest Huidu. Iata citeva exemple la care, cu siguranta, puteti adauga si voi nenumarate perle:

- o nouă năpastă s-a abătut asupra familiei “cârcotaşului”
- Şerban Huidu s-a jucat din nou cu moartea
- Tatăl lui Şerban Huidu se află în stare de şoc
- Realizatorul tv trece prin momente absolut dramatice
- Serban Huidu a fost blestemat de Mircea Badea?
- Sint terminat! (Tu, ma? Dar cei ucisi de tine?)
- Care va fi soarta lui Huidu? 

Aud ca s-a facut un interviu cu mama lui Huidu. Dar cu mamele celor ucisi de Huidu a facut cineva?
Aud ca-l caineaza una pe bietul baiat: „O fi blestemat, fata!”
Pai cum blestemat, fata, cind o cauta cu luminarea? Ca doar nu-i fat-frumos din lacrima, inchis cu sapte lacate in odaie, pe dinauntru, si sfisiat de ursul din carpeta!
Si ca o cauta cu luminarea, n-ar fi nimic. Ca el o cauta de mult timp, si uite – asta chiar e curat ghinion – pina acum n-a dat de ea ca lumea. Din partea mea, eu ii urez succes s-o si gaseasca, sa aiba si el o bucurie.
Dar uite ca, pina una – alta, el a curmat niste vieti nevinovate. Alea ce blestem aveau, ca fetele (fatucile, cum bine le-a zis titanul din Gagesti) nu se mai preocupa sa ne spuna. Sau macar sa se intrebe, asa, retoric!
Nici n-as mai aminti ca a pus in pericol vietile propriilor copilasi. Ca, daca in locul Loganului era  un TIR ...
Si daca nici asta nu ne edifica in privinta realizatorului de mistocareli ieftine, atunci chiar nu mai avem nicio sansa!

16 comentarii:

Vania spunea...

Huidu e un tip cu maşină şmecheră...

Augustin Radescu spunea...

... si care traieste!

renata spunea...

Breiching niuz: în faţa lui Huidu, rula cumnată-su. A depus mărturie că nu a fost depăşit. Primul martor credibil! Doamne, cum le aranjezi Tu, pe toate!

Augustin Radescu spunea...

M-am prins: incet-incet, pe contrasens ajunge Loganul!!
Coane Patriciule, un pic de jena, ceva?

Anonim spunea...

Sinteti niste rautaciosi insinuind ca acel cumnat ...
Omul n-a mintit ... domniile voastre ati inteles UNDE circula cumnatul (in ziua respectiva) , fara sa va ginditi ca el se referea la faptul ca , atunci CIND circula inaintea lui SH ... acesta nu-l depasea niciodata ...

Nicolae Nicu spunea...

Azi, după audierile în faţa anchetatorilor, avocatu' lui Huidu dădea asigurări publice că "Şerban" este gata să plătească familiilor nenorocite "daune civile"! Asta-i culmea neruşinării! Cu alte cuvinte, vrea să-i cumpere pe bieţii oameni în bani. Să-l întrebe cineva pe nebun: "Cît dai, musiu? Cît zici tu că valorează vieţile celor trei pe care i-ai băgat în mormînt? Ia zi, cu glas tare, să auzim toţi. După-aia, gata, vei fi... chit cu ei, ne-aşa? Şi, poţi s-o iei de la capăt, adică...". Cu sinceră părere de rău şi pentru el, dar, dacă mai are un dram de omenie, Huidu se cuvine să accepte că nu are decît o alternativă legală de răscumpărare socială personală: ospiciul sau penitenciarul. Şi, să-şi depună singur permisul de conducător auto la Poliţie, pentru totdeauna. Asta-i!

Augustin Radescu spunea...

Nicule, ce-a spus avocatul lui Huidu e o inabilitate (ca sa nu-i spun pe sleau) cutremuratoare.
Demonstratie: Instanta il va condamna – sau nu – pe “realizatorul TV” sa plateasca daune civile.
Daca DA, atunci a spune ca Huidu e de acord sa faca ceea ce-l obliga legea e penibil.
Daca NU, atunci eventualele sume cu care acesta ar contribui se numesc oricum, numai "daune civile" NU!
Cum tertium non datur, atunci Q.E.D., si inca L.M.C.

Augustin Radescu spunea...

Am dat drumul postarii de nervi, dar nu pot sa nu mai adaug doua lucruri:
1)Orice discutie despre bun-simt, rusine si alte de-astea mi s-ar parea, in cazul de fata, neavenita.
2)Faptul ca ti-e mila de el m-a enervat. Nicule, asta o cauta de muuuuult, nu e clar? Si-apoi, ce parere ai de faptul ca in masina avea propriii sai copii? Daca in locul Loganului era un amarit de TIR? Ca astia cu TIR-ul au 60 la ora doar in parcare, sau cind au pana! Dar daca era o biata CIFA, plina?

Nicolae Nicu spunea...

Inabilitate, zici? O fi. Dar, eu cred că el a folosit o expresie intenţionat derutantă în circumstanţele date: "daune civile".

Şi Jiji pretextează să îl angajeze pe Tata Puiu, la Stînă, cu un salar de 500.000 de iepuroi pe un an, ca derută şi, pasămite, să nu se bage de seamă adevăratul nume al faptei şi interesului urmărit: mituirea politică a unui actual şi viitor senator. Corupţie, adică!

Augustin Radescu spunea...

Anonim, ti-as raspunde, dar, dupa cum se stie, nu e recomandabil sa intri in vorba cu ... anonimii. Nici macar daca-s venetieni!!

Nicolae Nicu spunea...

Anonimule,
Este adevărat că în ziua aia Şerban nu circula în tandem cu frate-su - iar dacă frate-su susţine asta este un mare mincinos - pentru că el, fratele, era plecat la Iaşi, spunea chiar tatăl lor imediat după accident. Dar, este adevărat şi că Şerban nu îl depăşea niciodată cînd circulau în tandem, deoarece, după cum am văzut deunăzi, fratele cu pricina are obiceiul să circule cam cu... 200 la oră! Pînă nici Şerban n-a avut nebunia să încerce a depăşi o asemenea viteză! Vreau să spun că - faptele lor o dovedesc! - alde aceşti Huidu sînt unul mai iresponsabil decît celălalt. Nu ştiu sigur dacă avem de-a face, de fapt, cu doi nebuni pe şosea, dar sigur, iată!, avem de-a face cu doi criminali. Să-i oprească, dar, cineva, pentru numele lui Dumnezeu, şi să le facă analizele!

Nicolae Nicu spunea...

Precizez că, eu aşa am înţeles, că frate-su ar fi fost înaintea lui. Dacă greşesc, scuze, dar raţionamentul anterior se extinde, prin urmare... şi la rudele de gradul II ale lui Huidu! Oare, nu e vorba cumva de o patologie ereditară la oamenii ăştia? Sau e vorba de o pură lipsă de educaţie civică elementară devenită blazon de familie?

Şerban Tomşa spunea...

Augustin,
spui lucrurilor pe nume într-un stil care îmi merge la inimă. Ai dreptate. Dar de dușmanul lui Șerbănică, Mircea Bălăcăritorul, ce părere ai ?

Augustin Radescu spunea...

Serban, Mircea Badea (cred ca la el te referi) prezinta, si el, cam aceleasi simptome ca si toti ceilalti oameni de televiziune care fac un rating consistent. Ma refer la o exacerbata autoconsideratie, ifose, superioritate, etc. Astea, pina la un punct, sint omenesti, deci de inteles. Badea insa, mi se pare mie, se opreste la limita suportabilului (sau acceptabilului). Si asta fiindca, dupa mintea mea, E DIN ALT MATERIAL, fata de Huidu.
Cit despre dusmania dintre ei, eu cred ca e doar o poveste. E drept, am citit si eu, undeva, ceva de genul: "Fata, l-o fi blestemat Badea!".Cred, totusi, ca lumea face din tintar armasar.

Şerban Tomşa spunea...

Augustin,
s-ar putea să ai dreptate. Mircea spune uneori că se consideră prost. Ăsta ar fi un semn de inteligență.
Dar și el mizează uneori pe tăria adjectivelor, strâmbături și interjecții, în absența unor argumente adevărate. Se poate spune că are umor și o spontaneitate...îndelung exersată. În orice caz, îl privesc cu simpatie.
Mi se părea, după anumite semne, că pe partea lui Huidu ar fi și puțină cultură. Se pare însă că marfa asta îi aparținea lui Găinușă. :)

Augustin Radescu spunea...

Sigur, inca nu s-a "inventat" prostul care STIE ca-i prost.
Oricum, nici Huidu nu poate fi acuzat de prostie, dar cred ca nu despre asta era vorba. Si nici de cultura. Hai, ca mai avem putin si ajungem la definitia intelectualului! :) Or, in speta asta, pe mine ma intereseaza aspectul moral. AICI zic eu ca Badea e DIN ALT MATERIAL.

Trimiteți un comentariu