Ba mirlane, poporul roman, daca te-a votat, te-a votat presedinte, ba, nu imparat!!! Mincinooooosuuuleee!

Tineti minte 3rei cuvinte:

CAPRA VECINULUI MOARE, DAR NU SE PREDA!!

vineri, 11 noiembrie 2011

PSD-ului i-a intrat o geoana-n ochi!

Pai cum sa nu-i intre, daca seful Senatului, (teoretic) al 2-lea om in stat, face ce face si da cu basca-n fasole? Ultima gaselnita, jelania sa retorica:
“... acest partid, pentru care am adus 5 milioane de voturi ...”
Parerea mea ar fi ca Geoana trebuie sa reflecteze (daca e posibil!!) la (cel putin) 3 aspecte:
- 5 milioane de voturi, asta e de bine?
Pai, prin prisma faptului ca a iesit pe locul 2, nu-i de bine!
Sigur, s-a vorbit de malversatiuni de tot soiul care ar fi alterat rezultatul final. Posibil! Chiar probabil! Dar, daca nu le putem dovedi si nici cuantifica ...
- citi dintre cei 5 milioane de votanti ai lui Mircea Geoana au votat “tinindu-se de nas”?
E limpede ca foarte multi, atit din rindul simpatizantilor PSD cit si, mai ales, ai PNL-ului.
- in fine, cite voturi a pierdut respectivul cu un simplu SPA?
Aici, lucrurile sint foarte clare: mult mai multe decit diferenta cu care a pierdut batalia cu Basescu!
In aceste conditii, ce-l face pe acest om sa pomeneasca despre o noua candidatura a sa la presedintie? Cum l-am putea caracteriza, domnule Ion Iliescu?
Dupa cum se stie, fostul presedinte s-a pronuntat impotriva debarcarii lui Geoana. Si nu m-ar mira ca acesta din urma sa interpreteze aceasta pozitie ca o recunoastere a valorii si meritelor sale. Cind, de fapt, “bunicuta” pare a spune:
“Aveti grija pe mina cui il lasati pe Geoana”

9 comentarii:

Matilda spunea...

Au votat toţi cei care au gîndit : mai bine prostănacul, decît marinarul !
Într-adevăr, trebuie văzut unde şi cu cine va "ancora" Geoană !

Bibliotecaru spunea...

Chestiunea nu este Geoană vs Ponta, chestiunea este că promovarea unui astfel de conflict este de un analfabetism politic fără margini (şi întreaga clasă politică pare a regresa an de an în acest comportament politic). Ei ar fi trebuit să tranşeze problema, într-un fel sau altul, în cadrul partidului şi abia apoi să se rezolve, cu impact mediatic negativ minim, în Senat. Într-o astfel de situaţie pierderile politice ale PSD sunt maxime.

Iată de ce i-am spus domnului Ponta, imediat ce "scandalul" s-a iscat, deci atunci când pierderile nu erau cuantificate şi se putea întoarce totul...

http://blogponta.wordpress.com/2011/11/07/despre-criza-ideologii-si-alte-subiecte-tabu-2/#comment-9763

Domnia sa a ales însă să facă dimpotrivă, să ajungă la ameninţări de tipul "pleacă el sau plec eu". Domnul Geoană, stimulat la un comportament negativ şi de presa care a început să vâre microfoanele în faţa tuturor celor implicaţi pentru a-i aţâţa pentru rating, nu a făcut decât să facă orice pentru a se apăra (inteligent sau mai puţin inteligent). Cam despre asta este vorba...

Augustin Radescu spunea...

Mati, Geoana o sa frece puntea, sub privirea (observa ca n-am zis privirile!) atenta a marinelului. Cind o termina puntea, probabil va trece la catarg!

Augustin Radescu spunea...

Domnule, total de acord cu ceea ce ati spus. Si Geoana, si Ponta au luat-o razna, ambii in detrimentul PSD si, pentru moment, si in detrimentul USL. As zice totusi, desi deocamdata nici nu conteaza prea mult, ca o fac din motive (sau cauze) diferite, dar niciuna scuzabila.

Unknown spunea...

Nasul meu îmi spune că există cineva - poate Băsescu, poate Năstase - care încearcă să-i demoleze și pe Ponta, și pe Geoană. Și ei se lasă...

Augustin Radescu spunea...

Stimata doamna,
Pentru Traian Basescu, politica batului prin gard este, dupa parerea mea, o a doua natura, forma de materializare a arhicunoscutului "divide et impera". Asa incit pentru mine ar fi o mare surpriza ca flotantul de la Cotroceni sa NU fie implicat.
Cit despre Nastase, desi probabil are destule de impartit cu cei pe care i-ati amintit, nu-l cred in stare sa-si aleaga atit de prost momentul. Chit ca n-ar fi prima gafa politica a unui om altfel bine "mansardat".

Şerban Tomşa spunea...

Augustin,
excelentă postare ! Vanitatea și cocoșenia îi fac pe unii să piardă enorm. Bibliotecaru și doamna Zoe Petre spun, de asemenea, niște adevăruri adânci. Ponta e un puști care trebuie doar întărâtat :„ Vezi, bă, că ăla te-a făcut prost ! Zice că el e șef ! ”

Augustin Radescu spunea...

Multumesc, Serban. Stai, ca "dixtractia" abia incepe. Din nenorocire, ei se dixtreaza si noi platim. Cit mai dureaza asta?

Anonim spunea...

Eu am fost de parere ca geoana trebuia sa demisioneze a doua zi dupa ce a pierdut alegerile

Trimiteți un comentariu