Ba mirlane, poporul roman, daca te-a votat, te-a votat presedinte, ba, nu imparat!!! Mincinooooosuuuleee!

Tineti minte 3rei cuvinte:

CAPRA VECINULUI MOARE, DAR NU SE PREDA!!

miercuri, 28 decembrie 2011

Marius Pieleanu ne invata (ce) sa vorbim!

In ultima vreme, tot mai des, acest Peleianu se pune de-a curmezisul cite unei emisiuni, pe motiv ca, zice el, nu vorbim cum trebuie. Sau ce trebuie. Sau prea vorbim ce nu trebuie. Nu stiu de ce, omul imi aminteste, din ce in ce mai mult, de fostul viitor mare jurnalist, istorist, analist, trompetist si ist, titanul din Gagesti, cel din ultimele sale zile de pseudoantibasism.
Nu vorbesc aici de faptul ca respectivul M.P. isi spune parerea. Ba chiar, e foarte bine ca o face, ca uite-asa ne mai lamurim, si noi, cum devine …
Dar una e sa-ti spui parerea, si alta sa o tii ca gaia-matu’ cite juma de emisiune ca Ponta a vorbit PREA urit despre Boc (oare exista, a vorbi prea urit despre Boc?), ca in Romania este incomparabil mai multa democratie decit in Tunisia (parca era sociolog, nu politolog, domnul cu pricina) sau ca e un non-sens sa ne intrebam ce semnificatie au pozele de Craciun in care apar Traian Basescu, fiicele sale si Elena Udrea dar nu si alte personaje, la care ne-am fi asteptat pe cale naturala de consecinta.
O sa ma intrebati ce e rau in faptul ca un sociolog incearca din rasputeri sa orienteze discutiile in anumite directii, sau sa le abata de la altele.
Ei bine, n-ar fi nimic, doar ca nu stiu in ce calitate!

12 comentarii:

Nicolae Nicu spunea...

De salariat, Augustin, de salariat..!

Augustin Radescu spunea...

Pot intelege asta, dar pe mine ma enerveaza sa primesc sfaturi pe care nu le-am cerut, de la unul care nu da semne ca ar fi specialist in materie!

renata spunea...

Augustine, mi se păruse mie că Pieleanu face pe prostu' câteodată şi se pregăteşte să rămână aşa, da' am zis că-s eu prea pornită, prea obtuză, că vreau negru la negru şi alb la alb.
Nici nu ştii cât mă bucură postarea asta: înseamnă că nu m-am tâmpit definitiv.
Da, bre! Pieleanu, când face pe obiectivu', dă cu mucii în fasole şi vâră vârful pantofului între uşă şi prag, să nu i se închidă că, dac-o fi şi-o fi la o adică, să aibă loc de întors.
Dumnezeu să ne ierte, Rădescule, pe mine, pe tine, pe care mai sunt aşa naivi să stea să analizeze Pieleni, Ciutaci, Gâzi, cu speranţa că poate-poate...
Zic s-o luăm mai domol, mai în râs, că dac-o fi să vină plânu' ăl mare, "ca un bivol negru"...

Nicolae Nicu spunea...

Să fiu mai clar: am vrut să spun, o face în calitate de slugă...

Încolo, de-ai şti, Augustin, cît de antipatic îmi e şi mie, din n motive. O, dar cîte vietăţi de-astea nu sînt pe sticlă seară de seară! Deşi, poate părea paradoxal, dar, dacă îi observi şi le faci socoteala, constaţi că, de fapt, sînt cam aceeaşi. Fiecare şandrama de presă îşi are echipa sa, minuţios stabilită, de lefegii de zgomote şi de mercenari ai distrugerii nervilor celor care mai consumă, în naivitatea lor sau din plăcerea lor de natură masochistă, presa asta...

Bibliotecaru spunea...

Nu Marius Pieleanu este adevărata problemă. Adevărata problemă este că presa şi politicienii s-au împărţit în grupuri şi se asmut unii împotriva altora până la un război total care, oricum s-ar termina, înseamnă "mai rău" pentru cetăţeni.

Augustin Radescu spunea...

Nu, Renato, Pieleanu nu face pe prostu', ci face pe prosti!
Cit despre plinsul ala mare, el cu siguranta va sa vina, dar ce-o fi DUPA, nu mai bag mina in foc. Poate-om zimbi, Renato, ca mai si meritam! Zau ca meritam. Acuuuu, tu, pricinoasa cum te stiu, precis o sa zici ca prea m-am uitat la filme sovietice ...

Augustin Radescu spunea...

Nicule, chestia cu antipatia e una, si chestia cu intorsul portofelului e alta. Ei bine, eu, cind vad de-astea, parca simt o atingere duioasa si calda pe buzunar!

Augustin Radescu spunea...

Bibliotecaru, eu n-am spus ca M.P. este adevarata problema, dar cred ca este una din miile de forme de manifestare ale adevaratei probleme.

Anonim spunea...

La multi ani domnule Augustin!
La multi prietenilor acestui blog!

Popateapa spunea...

La mulţi ani! http://popateapa.wordpress.com/2011/12/31/la-multi-ani-prieteni-2012-un-an-mai-bun-cu-oameni-noi/

Augustin Radescu spunea...

La multi ani, doamna Theo! Si tot ce va doriti!
Pai vezi, daca ma-nervezi? :)

Augustin Radescu spunea...

@ Popa Teapa
La multi ani, vecine, sanatate si bucurii. Da' rebusul mi l-ai dat, ca nu mai inteleg: ai trecut ca sa-mi urezi, sau ca sa-mi dai un link spre blogul tau? Sau invers?
In fine, nu prea mai conteaza, noi sa fim sanatosi!

Trimiteți un comentariu