Ba mirlane, poporul roman, daca te-a votat, te-a votat presedinte, ba, nu imparat!!! Mincinooooosuuuleee!

Tineti minte 3rei cuvinte:

CAPRA VECINULUI MOARE, DAR NU SE PREDA!!

miercuri, 18 ianuarie 2012

De ce tace Basescu?

Pina acum, n-aveai loc de Basescu! Lua guvernul nu stiu ce masuri? Aparea Basescu sa le explice. Urma Romania sa mai ia niste bani de la FMI? Iesea Basescu sa ne spuna ca banii s-au luat deja (si de ce). Ne intreba UE daca Romania sustine euroiul? Raspundea Basescu ca ihim! Pe principiul ca statul semoi! Emitea un subsecretar de stat pareri diferite de cele ale ministrului sau? Hop si Base, sa-i dea doo palme cu piciorul! Si cite si mai cite, ca le-am uitat si numarul! 

Se mai mira unul, Tismaneanu (nu-l stiti voi), ca prea vorbeste lumea numai de Basescu. Pai daca se baga in ciorba tuturor, cu atributii sau fara, intrebat sau nu?

Si iaca, vine ziua cind Basescu trebuie sa se prezinte la serviciu, si trebuie sa-si indeplineasca prima si cea mai importanta indatorire din fisa postului: aceea de mediator. In sfirsit, presedintele tarii chiar avea dreptul, dar si obligatia, sa fie prezent, sa medieze, sa deblocheze situatia. Pentru asta s-a cerut presedinte, pentru asta ia salariu, din banii nostri! Iar el chiuleste!

Dar sa nu ma antepronunt dinainte!(!) Poate-i bolnav, saracu’! Poate o fi patit ceva, si noi nu stim. Ca pe toti ne lasa cite ceva. Ba spatele, ba corasonul. Ba nervii, ba amigdalitele … Doamne fereste!

Un comentariu:

renata spunea...

După ce că eu am jde mii de probleme cu blogul, nici nu pot deschide pagina de comentarii la tine, Rădescule!
Abia acu putui. Poate că de frig...
Nu ştii de ce tace Băsescu? Chiar nu ştii?!
S-a scumpit căldura. Implicit, apa caldă. Apa caldă, înainte de-a fi caldă, e rece. Dacă dăm "apa" numitor comun pentru caldă şi rece, rezultă că, în mod logic, ar trebui scumpită niţel şi apa rece. Dacă scumpim apa rece, automat, scumpirea apei calde e mai mică. Deci, normal ar fi, ca să nu pară că sărim peste cal, să scumpim şi apa rece. Că dintr-o apă rece mai scumpă iese apă caldă scumpită cu mai puţin.
Problema e: cu cât se scumpeşte apa rece din cele 4 cuburi de gheaţă care tre' să plutească în paharul cu vizichi? Să acopere diferenţa de preţ tot din fondul de protocol sau din ăla de solidaritate, unde-şi varsă el salariul lunar? Dacă ia de la protocol, tre' să crească salariile securiştilor, ca să nu se supere băieţii că s-a scumpit apa rece şi lor nu le-a crescut, proporţional, salariile. Dacă ia din fondul de solidaritate, înseamnă că nu mai e destul de solidar cu poporul. Să reducă numărul de cuburi cu 25% ca să consume apă-cub la preţ vechi? Să bea sec? Cât se economiseşte dacă bea sec? Câte pahare ar trebui să bea, pe zi, ca din economia la cuburi de gheaţă să crească PIB-ul? ...
Uite, cu astfel de calcule se luptă zilele astea Băsescu, de-aia tace.

Trimiteți un comentariu