Ba mirlane, poporul roman, daca te-a votat, te-a votat presedinte, ba, nu imparat!!! Mincinooooosuuuleee!

Tineti minte 3rei cuvinte:

CAPRA VECINULUI MOARE, DAR NU SE PREDA!!

vineri, 13 ianuarie 2012

Un fleac! L-a ciuruit si pe Arafat! (II)

Si-as mai puncta unul dintre multele puncte in care nu pot fi de acord cu Traian Basescu.

Constitutia Romaniei nu confera presedintelui drept de initiativa legislativa. Asa cum a procedat cu multe articole de lege, atunci cind nu le-a calcat, pur si simplu, in picioare, acesta le-a ocolit smechereste. In problema initiativei legislative, a rezolvat-o simplu: a convocat la Cotroceni 2-3 baieti, mai „ghiocei”, asa, le-a dat cite un scaun, un top de hirtie, pixuri si o masuta, i-a uns „comisie prezidentiala” si le-a ordonat: ia scrieti voi un proiect de lege, care sa asa si asa. Si gata initiativa!

Si mai penibil e modul in care actualul chirias al Cotrocenilor justifica interventia sa grobiana in povestea sistemului medical.

„De ce s-a implicat Preşedinţia în acest proiect? Dintr-un motiv simplu. Unul din angajamentele mandatului meu a fost legat de modernizarea statului” – ne spune el.

Ce spui, soro? De unde pina unde faptul ca ti-ai luat un angajament iti confera puteri sporite, sau drepturi pe care nicio lege nu ti le da? Ti-ai luat un angajament? Foarte bine, adu-l la indeplinire, dar cu respectarea literei si spiritului legii.

A, daca iti iei angajamentul sa incalci legea, asteapta-te sa si raspunzi!

Un comentariu:

Matilda spunea...

Nu este pentru prima dată cînd îşi bagă picioarele în Constituţie. Acum cred că situaţia i-a cam scăpat de sub control,de aceea astăzi iar iese cu conferinţă de presă să mai aburească vreun naiv.
Mă bucur că oamenii au ieşit în stradă, iar mîine sper să fie cît mai mulţi bucureşteni în Piaţa Universităţii !

Trimiteți un comentariu