Ba mirlane, poporul roman, daca te-a votat, te-a votat presedinte, ba, nu imparat!!! Mincinooooosuuuleee!

Tineti minte 3rei cuvinte:

CAPRA VECINULUI MOARE, DAR NU SE PREDA!!

miercuri, 25 aprilie 2012

Chiar crede cineva ca Basescu ii va da guvernul lui Ponta?



Pai hai sa analizam consecintele unei asemenea eventualitati:
1)      Un guvern USL (Ponta) va avea banii pe mina. Urmeaza o importanta rectificare bugetara. Intr-o asemenea situatie, numerosi alti parlamentari vor intari rindurile USL-ului, care va avea cea mai mare sustinere din 1992 incoace. Sponsorii vor roi.
2)      USL-ul va redesena colegiile electorale, in locul PDL-ului. Urmarile nu merita amintite. Listele electorale, care acum sint un mister mai adinc decit fata nevazuta a Lunii, vor fi devoalate.
3)      Citeva ordonante de urgenta, bine tintite, vor taia din radacina ultimele sperante ale PDL de a-si mai reveni.
4)      USL-ul va avea ministrul de interne. Cine va mai putea "fugi cu urna"? Cine va mai imparti pomenile electorale, fara teama ca politia isi va face datoria?
5)      USL-ul va avea ministrul de externe. In care capitala europeana se va mai vota o data la 10 secunde? Ce ambasadori si-ar mai aduce „aportul”? Ce se va intimpla cu milionul de voturi promis de Baconski?
6)      USL-ul va avea acces, in fiecare minister, la toate datele care ii sint, deocamdata, interzise. Modul de desfasurare a licitatiilor si „licitatiilor”, cum s-au cheltuit si cum s-au alocat sume infricosatoare, etc. Matrapazlicuri imense ar putea iesi la iveala. Multa lume importanta din spectrul actualei puteri ar putea iesi extrem de sifonata.
7)      Serviciile secrete ar schimba directia fluxului informational. Sa te tii atunci!
8)      Justitia isi va reaminti, brusc, fel de fel de „bube in cap” ale puternicilor de azi. Dosare atipite prin fel si fel de sertare isi vor reveni, brusc, din letargie. Diverse prejudicii ZERO vor fi reevaluate. Sa-i vezi pe unii cum vor batatori noi poteci spre parchete, ANI sau DNA!
9)      Intelectualul suprem al natiei romane(??), pina vineri inca premier al tarii si ultima speranta a basescului de a ajunge premier, adica de a ajunge ceva, isi va cauta un post caldut undeva, aiurea. Poate la OMV, ca sa fie aproape de sotia sa.
     
PDL-ul se poate pregati pentru performanta de a nu intra in viitorul parlament si de a cadea in groapa de gunoi a istoriei. Asa cum, de altfel, merita cu prisosinta.
Fara indoiala, am pomenit doar citeva dintre argumentele, poate nici macar cele mai importante, pentru care Mari Nelu nu va face gestul sinucigas.
Dar sa nu ne entuziasmam prea devreme. Poate ca motiunea nu trece si cosmarul Romaniei va continua. Cit despre numirea lui Ponta ca premier, de catre Basescu, mi se pare utopica. Asta doar daca, nu cumva, s-ar cadea la o invoiala SECRETA care sa-i promita marinelului ceva. Doar lui, personal. Prin prisma acestei variante, mi se pare interesanta declaratia unui lider important al USL, care spunea ca la eventuale consultari cu Basescu, vor merge cu reportofoane sau in prezenta televiziunilor. E un aspect care merita urmarit, zic eu …
UPDATE: Un Basescu de nerecunoscut, cu "fata" europeana, l-a numit pe Ponta premier, fara sa zica nici miau. Dedesubturile sint abisale!

6 comentarii:

Anonim spunea...

Nu cred nimic din ce declara astia
Theodora

Augustin Radescu spunea...

E singura atitudine rationala, astia mint asa cum respira!

matilda spunea...

Băsescu i-a oferit bomboana otrăvită lui Ponta.
Rămîne de văzut cum se va descurca USL.

Anonim spunea...

uite ca i-a dat :) cred ca pregateste ceva
Theodora

Augustin Radescu spunea...

Mati, eu zic ca cineva i-a aratat pisica si ca, in perioada care urmeaza, n-o sa-l recunosti. Vom vedea...

Augustin Radescu spunea...

Theo, cred ca momentan il stringe basca. Sigur, asta nu inseamna ca pleaca pe mare dar, o vreme, va sta cuminte. Sint curios cit o sa-l tina, dar sa stii ca ma astept la orice minunatie. Inclusiv sa-si dea demisia!

Trimiteți un comentariu