Ba mirlane, poporul roman, daca te-a votat, te-a votat presedinte, ba, nu imparat!!! Mincinooooosuuuleee!

Tineti minte 3rei cuvinte:

CAPRA VECINULUI MOARE, DAR NU SE PREDA!!

joi, 13 septembrie 2012

Cu stingu-n dreptu’!


Multa lume crede, deja, ca ideea portocalacilor de a convoca o sedinta europeana care sa-i mai traga o sapuneala strasnica lui Ponta, dar si USL-ului si celor 7,4 milioane de romani care tocmai au calcat strimb, n-a fost prea inspirata.
Mie mi se pare o exprimare complet eufemistica: a fost o gafa de proportii monumentale, poate chiar gafa care le va pune capac, marinelului si gastii sale.
Si spun asta NU pentru ca lucrurile, in sedinta cu pricina, nu au mers deloc asa cum preconiza Femeia Europei & Co., ci pentru ca nu s-a luat in calcul un efect secundar al acesteia, care curind se va dovedi un devastator efect principal: privirile intregii Europe vor fi atintite, de azi inainte, cel putin pina la urmatoarele alegeri si instalarea noii puteri, asupra Romaniei.
Si, cind zic Europa, nu inteleg aici Reding si Barosso, ci chiar Europa!
Pai ce ghidusii mai poate face Mari Nelu, in aceste conditii, sub o asemenea lupa, pina la alegeri, astfel incit „sa fie bine”?
Mai greu cu presedintele jucator, arbitru, antrenor, judecator, procuror, observator, raportor si executor.
Si, daca nu va fi bine, va fi rau, domnu’ presedinte semisuspendat si demidemis! Ca parca noi v-am facut presedinte! Sau nu??

Un comentariu:

Theodora spunea...

Deabia asteapt sa vina ... voi fi printre cei care le vor ura "bun venit"

Trimiteți un comentariu