Ba mirlane, poporul roman, daca te-a votat, te-a votat presedinte, ba, nu imparat!!! Mincinooooosuuuleee!

Tineti minte 3rei cuvinte:

CAPRA VECINULUI MOARE, DAR NU SE PREDA!!

marți, 14 ianuarie 2014

Mesajul doamnei Nuland. In traducerea mea!

Ma refer la un segment al vizitei si la cuvintele spuse de emisarul american atunci, cuvinte cu un continut semantic ce a scapat complet atentiei, dar mai ales intelegerii corecte.
Cu toate ca e vorba de un segment absolut public, transmis (si reluat obsesiv) de toate canalele mass-media, nici un analist nu a pus degetul pe rana.
„Trebuie sa fiti obosita” – i-a zis mitocaneste marinelul emisarului american. Ce-a vrut sa spuna Basescu? Nimic! S-a gudurat si el, pur si simplu, pe linga trimisul licuricesc. Ceva de genul: „vai, saracuta si mititica de tine, ce te pun sefii astia rai sa faci!”
Raspunsul diplomatului american a fost unul exploziv, desi n-a asurzit pe nimeni:
„Sint platita sa nu fiu obosita” (Raspuns, pe cit de normal, pe atit de caustic). CA SI DUMNEAVOASTRA!!!
CE FACE???   Adica doamna Nuland l-a vazut pe Basescu Traian ... OBOSIT ?
Cotroceanul nu venea dupa un zbor de 12 ore, nu se sculase cu noaptea in cap, la 4:30, sa mature prin palat, nu fusese nici la Nana, sa mai rastoarne fo brazda. Sau ceva.
Pai atunci, ce-avea de l-a prins controlul vizita obosit?
„Mesajul americanilor ar trebui sa-i ingrijoreze pe romani” – zicea „presedintele” in seara asta. Pai are dreptate, dom’le!

Dar, dupa ce doamna Nuland ne-a atras atentia ca AVEM UN PRESEDINTE OBOSIT, nu cumva e timpul sa ne punem niste intrebari? Poate-i dam un concediu de odihna. Sau, mai bine, fara plata?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu