Ba mirlane, poporul roman, daca te-a votat, te-a votat presedinte, ba, nu imparat!!! Mincinooooosuuuleee!

Tineti minte 3rei cuvinte:

CAPRA VECINULUI MOARE, DAR NU SE PREDA!!

sâmbătă, 15 martie 2014

PNL a ajuns, deja, la usa cortului!

Doua corturi fratesti, cersind deja, umar la umar, cu mult inainte de campania electorala, voturile cetatenilor, la Piata Cringasi: unul cu o sageata obosita si tremurata, altul pe care un spurcat la gura a caligrafiat, aproximativ, o zicere de prin cartier, abreviata: PMP!
Un cetatean care refuza sa creada ca asta nu e furaciune a startului, isi exprima nedumerirea. Raspunsul vine ca la Peneloiesti: aaaa, e o simpla precampanie!
La care e rindul meu sa-mi exprim nedumerirea: pai cum sa faci o precampanie fara sa fi facut, in prealabil, o pre-pre-campanie si chiar o ante-pre-pre-campanie? Nu cred ca-i bine, domnu' Chin! Antonescu!

4 comentarii:

Traienica spunea...

Domnu'Crin a ajuns in faza gesturilor spectacular/populiste - demisia de la presedintia Senatului, potentiala demisie (dupa demisionarea vinovatilor, desigur)de la presedintia PNL, in caz de esec la europarlamentare.Pentru un politician de calibrul domniei sale (sau cel putin care se doreste de top of the top) este regretabila si demolatoare o asemenea atitudine. Daca ar fi vorba doar de persoana dansului, cum s-ar zice, pe persoana fizica,nu m-ar deranja prea mult, dar, din pacate, atrage dupa dansul si singurul partid istoric activ in Romania, desigur PNL. Si e pacat!

Augustin Radescu spunea...

Daca PNL-ul a ajuns sa se preteze la o furaciune jegoasa, similara cu cea a basescului care se duce in vizita "la fundatie, nu la partid", atunci presimt ca declinul sau va fi destul de important. Ma intreb daca Antonescu intelege asta, si daca-i pasa! Daca ar fi asa, ar putea face un pas inapoi, asumindu-si ruperea USL-ului si dezlegind, astfel, PNL-ul spre o refacere a aliantei. Fiindca, daca soarta politica a lui Chin PFA Antonescu intereseaza pe citiva, soarta PNL-ului intereseaza Romania!

Theodora spunea...

ei, ne mai luam din nimicuri, zau asa :D

Augustin Radescu spunea...

Desi sint un om cu vederi de centru stinga, mie chiar nu mi-e indiferent ce se intimpla cu PNL, care, in afara de PSD si, intr-o oarecare masura, PC, e singurul partid cu doctrina reala. Restul sint simpli oportunisti, saltimbanci ai scenei politice romanesti, fripturisti si oportunisti!

Trimiteți un comentariu