Ba mirlane, poporul roman, daca te-a votat, te-a votat presedinte, ba, nu imparat!!! Mincinooooosuuuleee!

Tineti minte 3rei cuvinte:

CAPRA VECINULUI MOARE, DAR NU SE PREDA!!

sâmbătă, 15 noiembrie 2014

In strainatate se pregatesc treburi!

Din surse cu nasul in suflet aflam ca in strainatate se pregatesc echipe de ... “voluntari” care sa imixtioneze procesul electoral. Se pare ca apar si niste “fonduri de deplasare”, in chip miraculos. E greu de dedus care este targetul acestor “voluntari”, care declara: „Avem saci de gunoi (?????), vom strânge gunoaiele de pe jos, avem mănuşi chirurgicale(?????), avem pixuri (asa DA!), în jur de 6.000 de pixuri am reuşit să strângem”
Avind in vedere ca vorbim de Londra, Paris si alte asemenea locatii, ma intreb unde dracu’ au vazut astia mormanele alea de gunoaie care impiedica alegerile si trebuie bagate in saci. Asta daca nu cumva e vorba de saci cu voturi...
Iris Radulian, coodonator-şef (???????????? Pare o structura aproape militara!) al unei echipe de voluntari o sa pregateasca si ceva de-ale gurii pentru cei care vor zabovi mai mult (probabil la culesul gunoaielor din Londra!!!)
“Zeci de voluntari vor ajuta la simplificarea procedurii de votare” !!
Procedura de votare fiind stipulata in lege, e greu de inteles cum un voluntar, chiar indopat cu sfaturi de la un ... instructor(?!), ar putea / avea dreptul sa simplifice aceasta procedura si, mai ales, daca asta ar fi legal. Dar, ce mai conteaza: totul pentru (a)front, totul pentru victorie!

As fi curios sa stiu daca SIE cunoaste sau are vreo legatura cu acest fenomen.

2 comentarii:

Anonim spunea...

chiar este o structura paramilitara. am vazut si la ultimele proteste anti proiectul rosia montana.

Augustin Radescu spunea...

Cea mai interesanta mi se pare povestea "sacilor de gunoi"! Intr-o capitala ca Londra, sa vorbesti de mormane de gunoi care trebuie bagate in saci, e mai mult decit bizar!
Daca buletinele de vot stampilate in dreptul lui Ponta pot fi considerate gunoi, atunci inteleg de ce trebuiau indepartate.
Cit despre activistii astia care faceau balonase la gura cind vorbeau de Ponta, am o incredere oarba in comportamentul lor echilibrat si impartial in sectiile de votare. Dar nu ma indoiesc ca au fost atent selectionati (probabil toti cu origine sanatoasa, muncitoreasca si dosar impecabil) si au prestat corespunzator.

Trimiteți un comentariu