Ba mirlane, poporul roman, daca te-a votat, te-a votat presedinte, ba, nu imparat!!! Mincinooooosuuuleee!

Tineti minte 3rei cuvinte:

CAPRA VECINULUI MOARE, DAR NU SE PREDA!!

joi, 21 ianuarie 2016

Simona Halei Hap!

Declaratie ridicola a Simonei Halep, dupa infringerea rusinoasa de la Australian Open, care spune ca: „înțelege suporterii care au așteptări mari de la ea” si “ei nu știu tot ce se întâmplă în interiorul echipei mele, nu sunt tot timpul sănătoasă să joc sută la sută” Altfel spus:
- e normal ca suporterii sa aiba asteptari uriase, la cit de buna e!
- cind pierde, e doar din cauza echipei, sau a starii de sanatate (terenul prost, pisica 13 etc). Deci niciodata din vina ei!
Astfel de (auto)aprecieri, de inteles pina la o anumita limita, sint extrem de toxice prin hiperbolizarea lor catre plus infinit.
Simona chiar crede sincer, probabil, ca valoarea ei e uriasa si ca a avut “noroc” doar de antrenori slabi. Din pacate, ea e in situatia unui medic care pune un diagnostic total gresit si se mira ca medicamentul administrat n-are niciun efect, sau are chiar un efect contrar.

Asadar, atita timp cit Simona nu va avea barbatia sa recunoasca, in fata oglinzii, ca bagajul ei tehnic nu este, nici pe departe, cel al unei jucatoare de locurile 1-5 WTA iar locul 2 actual e ocupat doar conjunctural si, probabil, speculativ, sansele ei de a progresa sint nule, iar cele de a se prabusi in clasament, maxime.

5 comentarii:

Nicolae Nicu spunea...

Aşadar, Zoe, fii bărbată! Corect, Augustin. Şi tristă situaţie. Simona chiar ar trebui să fie bărbată, să recunoască ceea ce o lume întreagă vede, anume că, de mai bine de un an de zile, ea nu prea mai joacă nimic. Parcă, doar, la pariuri oculte. Altfel, se întrece în contraperformanţe. Chiar dacă, să fii în Top 10, şi nimic altceva, este deja un lucru extraordinar. Dar, cum ai spus şi tu, spun şi eu cu alte cuvinte că locul doi mondial, pe care Halep stă de cîteva luni bune, nu este decît un artificiu de calcul ATP. Poate şi o monedă de schimb, pentru ea... Pare că Simona noastră s-a lăsat prinsă într-un soi de business insider al tenisului mondial, cît de mulţumitor i-o fi momentan, dar care, tare mă tem, o va da de ruşine într-un final. Îi doresc din toată inima să nu fie aşa!

Augustin Radescu spunea...

Nicule, continui (inca) sa cred ca Simona e un om onest si nu e bagata in jocuri oculte. Sint, insa, sigur ca are, in jurul ei, o armata de profitori care ii fac foarte mult rau, cintindu-i ode in fiecare zi, laudind-o excesiv la fiecare pas si facind-o, prin asta, sa-si piarda dreapta masura a lucrurilor. De-aia a ajuns sa creada ca oricine ii spune ca valoarea ei este locul 12 (sa zicem), e un invidios, rautacios sau, pur si simplu, un prost! De-aia a ajuns sa spuna "Nu am nici o obligație față de nimeni din țara noastră. În primul rînd, joc pentru mine."

Anonim spunea...

Augustine, ultima dată (azi) am aflat că fata asta se confruntă cu probleme nasoale de sănătate. Uite, trebuie să-și facă o operație de deviație de sept. Deci are probleme și cu nasul, nu doar cu picioarele. Poate de-aia nu-și vede lungul lui?! Poate de-aia nu adulmecă momentele când e ridicolă?
renata

Augustin Radescu spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Augustin Radescu spunea...

Anonimo draga (bine ca te-ai semnat!), nu stiu cum naiba se intimpla, dar problemele de sanatate ale Simonei parca au avut tot timpul grija sa se intimple (!) in cele mai strategice momente. Asa au unii noroc in viata!
Ceea ce e mai trist pentru Simona este ca se va gasi in imposibilitatea de a juca pentru Romania, lucru care, sint sigur, o va afecta profund. Cu toate acestea, barbata cum o stim, Simona va sti sa depaseasca acest moment greu, pentru a reveni din nou, mai curata si mai uscata!
O mentiune speciala pentru problema nasului, pe care tu o privesti dpdv medical, iar eu inginereste (si chiar barbateste).
Sigur, cresterea dimensiunilor nasului poate reprezenta, la un moment dat o problema majora, care poate determina o uzura accentuata si prematura a gleznelor, cu consecinte extrem de neplacute. Si iata de ce:
Prin cresterea lungimii nasului, centrul de greutate al corpului se va deplasa catre inainte, proiectia sa parasind la un moment dat conturul dreptunghiul/trapezului desenat de labele picioarelor. Legea fizicii ne spune ca in acest moment, corpul intra in echilibru instabil si sta/da sa cada. Pentru a preintimpina aceasta, muschii gleznelor se incordeaza puternic si repetat, producind doo efecte nocive rau:
- cresterea brusca a cantitatii de acid laptic, care nu mai poate fi evacuat suficient de rapid, cu consecintele cunoscute
- ingrosarea gleznelor pina la dimensiuni care ar obliga orice domnisoara ce vrea sa faca o impresie estetica SA UMBLE IN PANTALONI. (La acest punct refuz cu indirjire sa dau detalii!)
Iata de ce, problema ridicata de tine trebuie privita cu toata circum(intro)spectia si luate masurile legale in vigoare!

Trimiteți un comentariu