Ba mirlane, poporul roman, daca te-a votat, te-a votat presedinte, ba, nu imparat!!! Mincinooooosuuuleee!

Tineti minte 3rei cuvinte:

CAPRA VECINULUI MOARE, DAR NU SE PREDA!!

sâmbătă, 29 octombrie 2016

Antena 3, incotro?

Printre stirile de la Antena 3, una mi-a atras atentia in mod deosebit. O prezentatoare cu al carei nume n-are rost sa imi / va incarc memoria ne anunta ca au mai ramas doar 10 zile pina la alegerile electorale din Statele Unite.
Adevarata stire este, insa, alta. Dana Grecu, aceasta gura (extrem de) bogata a jurnalismului de mahala, cea care, in ultima vreme, isi intemeiaza stirile pe felul in care se aliniaza planetele, in care se aseaza zatul in ceasca si in care se ordoneaza resturile impartirii numerelor magice la numerele ordinare, s-a inhamat, gretos, la caruta puterii iohanisto-ciolosiste!
N-am avut nevoie de vreo sofisticata deductie logica pentru a ajunge la aceasta concluzie, fiindca Grecu e o faptura care vorbeste mult mai repede decit gindeste, si nici nu-i e greu!! Pe scurt, gingasa faptura ne-a anuntat, explicit si raspicat, ca lui iohanis n-ai ce sa-i reprosezi iar de Ciolos n-ai ce sa zici! Amindoi sint buni, sint drepti, sint onesti, nu fura, nu baga degetu-n nas, nu zic de prostii si au batista!
Adica au calitati arhisuficiente pentru a hingheri in voie aceasta tara, cum si cit vrea muschii lor. La liber!!
In rest, Grecu nu uita sa ne reaminteasca implicarea evidenta, dar oculta, a lui Ponta in cel mai recent cutremur din Noua Zeelanda, cit si faptul ca n-are unghiile taiate. :)
Sigur, a linge puterea e productiv, cel putin pe termen scurt si in sens mercantil. Ar fi bine insa ca cei de la Antena 3 sa nu urmeze exemplul colegei lor si sa nu uite ca audienta si suportul imens le-au obtinut criticind puterea, nu lingind-o!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu