Ba mirlane, poporul roman, daca te-a votat, te-a votat presedinte, ba, nu imparat!!! Mincinooooosuuuleee!

Tineti minte 3rei cuvinte:

CAPRA VECINULUI MOARE, DAR NU SE PREDA!!

joi, 20 octombrie 2016

Johannis mai vrea 6 case: ne da meditatii la limba romana!

In tifna lui de mahala sibiana, dom' profesor Werner ne-a anuntat: “Nu voi propune premier independent politic!”
Nicio reglementare legala a acestei tari, nici Constitutia si nici alt text de lege, nu ii da dreptul la o asemenea cenzura a votului popular, a optiunii majoritare a electoratului romanesc. Baiatul de la Cotroceni SI-A AROGAT, TOTUSI, ACEST DREPT. ADICA A HOTARIT, CU DE LA SINE PUTERE, ca nu va numi bla bla bla.
Asta dupa ce, nu cu mult timp in urma, mai comisese una similara: ca nu va numi pe cineva URMARIT PENAL. Chestie pe cit de ilegala, pe atit de neghioaba, si iata de ce:
Oricine, in tara asta, poate face o plingere penala impotriva oricui, pe orice subiect. Ca urmare, parchetul poate deschide un dosar penal persoanei impotriva careia s-a formulat plingerea, iar persoana devine URMARIT PENAL!
Numai ca asta nu poate limita, in vreun fel, drepturile si libertatile cetatenesti ale cuiva, si nici nu incumba vreo vinovatie, A PRIORI, asa cum mintea profesorasului pare a-i indica.
Dar sa revenim la premierul independent politic. Din motive asupra carora nu e cazul sa speculam, deocamdata, Ciolos refuza sa se lase inglobat in mixul urit mirositor care isi aroga, actualmente, numele PNL. Iar cetateanul de la Cotroceni se rasuceste ca in marginimea Sibiului. Adica incearca sa ne traduca, din romana in romana, ce inseamna "premier independent politic" Cititi si va minunati:
Daca un partid (sau o alianta de partide) pune ochii pe cineva, un fotbalist, un bucatar, un cosmonaut, ceva, si anunta: "Noi pe asta am pus ochii si-l vrem premier!", respectivul isi pierde, instantaneu si automat, independenta politica si, evident, devine eligibil, dupa mintea iohanisului!
Sa recunoastem ca e direct din putul gindirii.
Gluma, gluma, dar constatam ca werner sibianul incearca sa ne faca din vorbe, imaginindu-si ca stie mai bine decit noi limba romana. GHINION! Nu stie!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu