Ba mirlane, poporul roman, daca te-a votat, te-a votat presedinte, ba, nu imparat!!! Mincinooooosuuuleee!

Tineti minte 3rei cuvinte:

CAPRA VECINULUI MOARE, DAR NU SE PREDA!!

marți, 14 februarie 2017

Asta e, cu siguranta, chiar mai prost decit ne crede el pe noi!


Mediatorul – sef al natiunii mai sloboade o stralucitoare neghiobie: cine a creat problema, s-o rezolve! Asa rezolva, un mediator, o problema!
Si inca una, la fel de stralucitoare: vreau sa pun o intrebare, pe care o vom stabili zilele urmatoare!!! – zice acelasi mare (!) ginditor. (Din ciclul „ce caut eu in viata mea?”)
Da’ si parlamentul reuseste, in sfirsit, sa se ridice la … adincimea presedintelui. Cum dracu’ poate parlamentul sa aprobe un referendum a carui intrebare se va stabili ulterior?
In fine, cine isi da cu parerea despre buget? Un biet profesoras de fizica (norocul si bahta lui ca trei sferturi dintre sibieni s-au napustit sa ia meditatii la aceasta frumoasa materie!), sustinut de o ciurda de presupusi consilieri. Adica toti astia care au dormit in ghete in timp ce „guvernul meu” (supranumit, de unii, GUVERNUL ZERO; eu ma tem ca mai potrivit ar fi GUVERNUL MINUS!) isi batea joc de bugetul tarii (sa fi fost vorba de alta tara?) si aplica principii financiar-bugetare INCA NEDESCOPERITE pe planeta Pamint! Unde a fost, in acele momente, soborul de specialisti din dealul Cotrocenilor? Unde a fost profesorasul cel viteaz?

Inteleg teama asa-zisului presedinte ca Romania va depasi deficitul de 3% din PIB. Poate ca temerile i s-ar risipi daca guvernul ar mai reduce cite ceva din cheltuielile (EXAGERATE, DUPA MINE) planificate. De exemplu, pentru presedintie, servicii sau DNA. Si poate chiar si prin anularea unui referendum inept, dar care costa bani frumosi!

Sau, poate, ne spune El de unde sa taiem…

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu