Ba mirlane, poporul roman, daca te-a votat, te-a votat presedinte, ba, nu imparat!!! Mincinooooosuuuleee!

Tineti minte 3rei cuvinte:

CAPRA VECINULUI MOARE, DAR NU SE PREDA!!

joi, 26 iunie 2014

Parlamentu a fraternizat cu dujmanu, `ca-ti-as!

Multa lume se intreaba, probabil, ce cauta basescu la Bruxelles. Unii cred ca „presedintele”  e stapinit de un prurit cutanat rebel. Altii spun ca, dimpotriva, il maninca pielea. In fine, o a treia categorie cred ca o cauta cu luminarea. Eu, ca sa nu supar pe nimeni, zic ca toti au dreptate.
Intr-adevar, in contextul dezvaluirilor extrem de incomode (eufemistic spus) din ultima vreme, Mari Nelu se poate astepta sa si-o fure: ori sa-l lase vreun sef de stat cu mina intinsa, ori sa-i spuna vreun premier ca nu sta de vorba cu asemenea specimene, ori sa-l intrebe portarul: „Cum, nu sinteti inca arestat? Sau ati iesit pe cautiune, ca sa mai vizitati o data Bruxelles?”
Faptul ca basescu isi asuma acest risc demonstreaza ca spera ca, acolo, sa-si poata construi un meterez al redutei pe care si-o pregateste.
Ramine de vazut care este gestul prin care spera el sa cistige suficienta bunavointa in folosul cauzei sale (sper ca nu si in detrimentul natiei romane) si din partea cui.
In plan intern, lucrurile par sa mearga destul de prost. Parlamentul pare a avea, din nou, 322 de membri, justitia navigheaza prin furtuni cu Bietul Mircea – care ia apa – iar mongolii de presa dau lovitura dupa lovitura sandramalei care abia se mai tine!

Intre timp, IATC-ul a anuntat ca e dispus sa inscrie direct in anul 4, fara concurs, atit pe Izaura, cit si pe Basica. Halal!