Ba mirlane, poporul roman, daca te-a votat, te-a votat presedinte, ba, nu imparat!!! Mincinooooosuuuleee!

Tineti minte 3rei cuvinte:

CAPRA VECINULUI MOARE, DAR NU SE PREDA!!

Cum stati cu logica?

Ati observat, desigur, ca o oglinda inverseaza stinga cu dreapta. De ce, oare, nu inverseaza si susul cu josul?
Iata o intrebare care, mi se spune, a fost pusa unui mare grup de ... prescolari. "Pai si nu ti-e jena sa ne-o pui NOUA?"- veti spune, pe buna dreptate! Ba da, marturisesc, spasit! Si totusi:


 In ce directie se deplaseaza acest autobuz, spre stinga sau spre dreapta?

După cum se stie cositorul se topeste la temperatura de 230°, iar untdelemnul fierbe la 320°. Cum  se explica, totusi, că atunci când într-o tingire cositorită prăjim, de exemplu, peste, nu se topeste cositorul?8 comentarii:

leo spunea...

Întrebarea 1: pentru că zeii care au creat oglinda s-ar fi văzut în ea... muritori... ;)
Întrebarea 2: spre stânga, pentru că uşile-s pe dreapta, dacă întrebarea o pune un ioropean; viţăversa, dacă tălică ieşti lord englez... :))
PS
bine c-ai venit în lumea blogurilor; te las... BOCeşte bine...

Augustin Radescu spunea...

@ Leo
Bucuros de vizita ta! Si, daca asta (si nu alta!) e pagina pe care te-ai hotarit sa iscalesti, promit sa-i acord, si eu, un tratament preferential. Caci, les amis de mes amis ... N'est pas? Ba's pas!

leo spunea...

PS
Desigur, şi la punctul unul se ezistă escepţii: soacrele cu al treilea ochi în frunte ar vedea susul în josulea. Oops, tocmai am diagnosticat sindromul Aya... ;)

Augustin Radescu spunea...

@ Leo
Te cam pricepi la autobuze, n-am ce zice...

leo spunea...

Păi mai am puţin şi-s absolvent de grupa pregătitoare, la toamnă mă aşteaptă primul clopoţel la şicoală... :)
Ori vrai să punctezi, prin ricoşeu, cum că nu m-aş pricepe la soacre?! :))

PS
pe sistemul ăsta de bloage nu se pot activa zâmbăreţii ca pe wordpress? ori nu te prinsăşi încă ce fel de Simaghin se aplică pentru asta? :))

Augustin Radescu spunea...

Baciule, poate n-o sa-ti placa, dar in privinta soacrelor nu stiu daca esti un specialist. Cit despre deprinderea tainelor acestui nou sport, fii bun si acorda-mi o perioada de gratie

leo spunea...

hmm... mă prind eu mai greu, că nu-s lapte, dar logica de psihopat îmi spune că nu numai cu ANeul te-ai întâlnit din cea grădiniţă când îţi luaşi tălică premiul... ;)
succesuri...

http://www.youtube.com/watch?v=CsAPnAGLF1o

alenna alison spunea...

Mă simt atât de binecuvântată din nou în căsnicia mea după ce doctorul ODUMODU mi-a adus soțul care sa separat de mine pentru un an bun. Am ALENNA după numele din ROMÂNIA. Chiar dacă am guri peste tot corpul meu, nu va fi suficient să-i mulțumesc doctorului ODUMODU pentru ajutorul său asupra vieții mele. Soțul meu sa separat cu mine de un an și am fost în dureri și agonie fără el. Deci, am căutat ajutor peste tot, dar nimic nu a funcționat până când am vrut să spun doctorul ODUMODU. Mi-am explicat situația și mi-a promis că soțul meu se va întoarce la mine în 48 de ore, până când inima mea încă mai bate pentru el. Am crezut în el și mi-a pregătit un soț. I-am sunat pe soțul meu exact când doctorul ODUMODU saicompelld. El a pledat și a spus că are nevoie de mine înapoi și acum trăim fericit din nou pentru ultimele 9 guri. Toți cei de acolo care citesc articolul meu care are nevoie de ajutor ar trebui să-l contacteze ... Emil: drodumodusolutions@gmail.com

Trimiteți un comentariu