Ba mirlane, poporul roman, daca te-a votat, te-a votat presedinte, ba, nu imparat!!! Mincinooooosuuuleee!

Tineti minte 3rei cuvinte:

CAPRA VECINULUI MOARE, DAR NU SE PREDA!!

Unii spun lucruri traznite!

1. "Ceva mai tirziu vom vedea meciul de simplu masculin. Pina atunci sint Luminita Paul si va spun sa ramineti cu …" beep (nu vreau sa fac reclama, nici macar negativa)
Nu va pot destainui cine a rostit aceasta memorabila sarada! 
2. "Nu pot sa spun ca as primi acest proiect cu toate bratele deschise!"
(C.P. Tariceanu, in filmul Octopod)
3. "Zapatero ... a fost ales lider al Partidului Socialist Spaniol foarte tanar (avea doar 2 ani mai mult decat mine in 2010)"
Desigur, intre timp lucrurile s-au mai schimbat! (Victor Ponta, care creste 27 de ore pe zi)
4. Din nicio antologie nu are voie sa lipseasca cea care, periodic, ne binedispune infiorator:
"Sufletul premierului nu trebuie decimat cu probleme suplimentare, caci avem suficiente de multe probleme!"- spunea Andreea Paul Vass, parca raspunzind unui gind tainic, doar de ea stiut.
Sa nu rideti, dar eu am fost chiar impresionat de grija paterna cu care consiliera avea grija de boc, ca o clota de micutul ei.
5. "Am facut peste o suta si ceva de emisiuni pe aceasta tema" - sustine Dumitru Pelican, si inclin sa-l cred. Atit ca nu inteleg. "O suta si ceva", mi-e clar. "Peste o suta", iar mi-e clar. Dar ce-o fi aia " peste o suta si ceva"?

6. Atentie!! Horror!! Doar pentru +18 ani!!
Elena Dumitru (Antena 3) ne instiinteaza, ingrozita, ca "o parte din elevi a fost trimisa la spital ...". Daca ne mai povestea si cum a fost prelevata acea parte, chiar ca nu mai dormeam toata noaptea!

7. Probabil voi avea mari reticente in a cita aici vreun sportiv de performanta, pentru motive lesne de inteles. Un presedinte de club insa, cum e Ioan Hambasan, de la Vointa Sibiu, merita atentia noastra:

"Oamenii au injurat la limita bunului simt!" -  ne spune domnia sa. O fi!
8. Cind i s-a cerut parerea cu privire la situatia din Egipt, presedintele Constantinescu a spus:
„Este o situatie complexa si, de aceea, pentru mine nu e surprinzatoare!”
Pentru mine insa, aceasta e o declaratie surprinzatoare si de aceea nu e complexa.
Am zis. Hau!
9. "Si glontul ala, cu bile, te desfigureaza, te ucide si asa mai departe" - zice Bogdan Chirieac
Ei bine, nu! Mai departe nici nu vreau sa ma gindesc!
10. "In ultimii 10 ani, benzina s-a scumpit la jumatate!" (Antena 3)


Un comentariu:

alenna alison spunea...

Mă simt atât de binecuvântată din nou în căsnicia mea după ce doctorul ODUMODU mi-a adus soțul care sa separat de mine pentru un an bun. Am ALENNA după numele din ROMÂNIA. Chiar dacă am guri peste tot corpul meu, nu va fi suficient să-i mulțumesc doctorului ODUMODU pentru ajutorul său asupra vieții mele. Soțul meu sa separat cu mine de un an și am fost în dureri și agonie fără el. Deci, am căutat ajutor peste tot, dar nimic nu a funcționat până când am vrut să spun doctorul ODUMODU. Mi-am explicat situația și mi-a promis că soțul meu se va întoarce la mine în 48 de ore, până când inima mea încă mai bate pentru el. Am crezut în el și mi-a pregătit un soț. I-am sunat pe soțul meu exact când doctorul ODUMODU saicompelld. El a pledat și a spus că are nevoie de mine înapoi și acum trăim fericit din nou pentru ultimele 9 guri. Toți cei de acolo care citesc articolul meu care are nevoie de ajutor ar trebui să-l contacteze ... Emil: drodumodusolutions@gmail.com

Trimiteți un comentariu