Ba mirlane, poporul roman, daca te-a votat, te-a votat presedinte, ba, nu imparat!!! Mincinooooosuuuleee!

Tineti minte 3rei cuvinte:

CAPRA VECINULUI MOARE, DAR NU SE PREDA!!

vineri, 27 august 2010

PROTEST ENERGIC

Eu, sussemnata Neacsu Mimena, domiciliata in bloc cu domnu Radescu Augustin, de la X, protestez energic pentru modul care madam Renata m-a jignit spunind ca nu (cam) exist.

Aflati, doamna, ca ba exist, si inca bine, si daca nu va-ncredeti, intrebati-o pe vaca aia de la doi, care ea ar da orice ca sa nu mai exist, da io n-o sa-i fac pe plac cite zilisoare oi mai avea, nici de-a dracu’! Sau credeti ca dom Radescu asta, de deasupra mea, e cam intr-o ureche si vorbeste cu stafiile? Da oare pe cine ciocaneste el in calorifer aproape in fiecare zi, daca nu pe mine? Ca daca trece o zi si nu m-a ciocanit macar umpic, deodata am un sentiment nelamurit de panica si ma apasa timplele intr-un mod bizar, ca simt ca-mi lipseste ceva! Si oare pe cine umezeste el pe tavan, cind uita apa la baie curgind incet si deodata-i vine tare, nu pe mine, vecina de sub el?

Nu m-asteptam sa primesc asa afront, de la asa o doamna! Ma tem ca asta mi se datoreaza din cauza lipsei unor studii pe care n-am mai apucat sa le fac, din motivul altor activitati cu care m-am luat la momentul oportun. Si, desigur, absentei pe vremea mea a lu Spiru Haret, care acum aveam si eu sub pat doo diplome de facultate si un masterand.

C-asa e bafta si norocu la fiecare, ceea ce va doresc si dumneavoastra!

Io inchei aici micile mele rinduri, invitindu-va la mai mult realism stiintific, fiindca, de-adevarat ca marele poet fara pereche zicea:

Era, pe cind nu s-a zarit

Azi o vedem, si nu e!

Dar precis ca nu se referea la a dumneavoastra cu respect,   Mimi de la noua.

Post Restant: Domnu Augustine, zi-le, dom’le, si dumneata, daca nu-i asa!

4 comentarii:

Vania spunea...

Care i-a zis-o bine!

Augustin Radescu spunea...

Vania, ma bucur ca tabara sustinatorilor distinsei doamne Mimi s-a consolidat cu forte proaspete. Deja sint convins ca onoarea ei va fi, in cel mai scurt timp, reperata! Multumesc!

renata spunea...

Vezi că i-am scris lui doamna Mimi!
Dacă nu se înmoaie, fă ceva! Promite-i!
Tu m-ai băgat în beleaua asta!!! Tu trebuia să-i explici Matildei ce şi cum... :)

Anonim spunea...

Care asa nu se mai poate :)

Trimiteți un comentariu