Ba mirlane, poporul roman, daca te-a votat, te-a votat presedinte, ba, nu imparat!!! Mincinooooosuuuleee!

Tineti minte 3rei cuvinte:

CAPRA VECINULUI MOARE, DAR NU SE PREDA!!

miercuri, 22 septembrie 2010

Un discurs marinaresc

Nu stiu citi au avut taria de a urmari imitatia jalnica de discurs a flotantului de la Cotroceni, produsa in fata flotantilor portocalii din Parlamentul Romaniei.

Sint sigur ca putinii care s-au inhamat la asa ceva, au facut-o curiosi sa auda cum va trage el in Academiei aritmetica SF a unsei sale, Robertica, la care ce-mi e 80, ce-mi e 176, tot un drac. Asa ca, dupa ce subiectul a fost expediat la cosul de gunoi in acelasi stil pirateresc, foarte multi au pus mina, instantaneu, pe telecomanda.

Eu, cu oarece devieri de tip sado-maso, am ramas. Am zis sa-i mai dau o sansa. E drept ca, preventiv, am luat un emetiral, dar l-am ascultat.

Ei, n-oi fi prins eu chiar tot mesajul, ca-mi tot fugea gindul la altele si, din cind in cind, ma lua cite un cascat de-ala, de-mi piriiau falcile, da’ tot am prins doua chestii care m-au facut sa ciulesc urechile :

- gestionarea tuturor fondurilor europene printr-o singura institutie (a...statului!!)

- unificarea intregii infrastructuri de comunicatii si transmisii de date

Asadar, atit fluxul financiar, cit si cel informational, intr-o singura mina. Acuma, oi fi eu mai alarmist, mai nu stiu cum, da’ pe mine m-a luat pe sira cind am auzit. Ziceti-mi voi ca nu-i asa, ca poate sint dus cu nervii, ceva ...

Tot asteptam sa zica si de unificarea partidelor intr-unul singur. Ca sa fie descentralizarea completa! Dar poate o fi sarit o foaie, ca parca-i tot venea ceva pe nas ...

9 comentarii:

madalina ionescu spunea...

Astia la scoala nu s-au gandit sa predea cartea toata intr-una singura? Burghezi decandenti! Si de ce nu se simplifica si bucatariile lumii intr-un singur fel? Ah, asta deja i s-a implinit. Umbla, Gioni dir!

Augustin Radescu spunea...

Doamno, te rog sa nu tirasti in derizoriu un demers de o onorabilitate irefutabila: "Let's save the water! Drink Johnnie Walker!"

madalina ionescu spunea...

:)))Stiam eu de ce raman reticenta la miscarile ecolo-colo!

renata spunea...

Maestre, era şi cazul! Adică era cazul să scrii ceva, că prea tăceaţi amândoi de multă vreme.
Zic că temerile-ţi sunt îndreptăţite.
N-a zis şi care instituţie din stat să preia hăţurile? Nu-i bună asta, a lui doamna Udrea? Că tot are ea nevoie de bani ca de aer şi cu prelucratul informativ parcă s-a mai lăudat odată că se pricepe.

Augustin Radescu spunea...

Doamne, Renato, ce m-ai speriat! Am crezut ca era si cazul sa fiu racit, si ma-ntrebam cu ce ti-am gresit...
Cu plescoiana, cred ca ai dreptate: si NOI tot asa ne-am gindit. Ca, intr-adevar, le are p-astea: si cu tocatu', si cu prelucratu'. E cumva, ca cum ar veni, doi in una!
pese: NOI nu e senioral, daca te-ai speriat. E, adica, Base si cu mine, na!

renata spunea...

Io credeam că eşti tu cu doamna Mimi.

Augustin Radescu spunea...

Lu' madam Mimi, care e SI mai racita decit mine, nu-i arde de politichie de margaritar, se multumeste cu niste ventuze oneste si ceaiuri fierbinti din fructe de padure (le paducel y compris!)

Unknown spunea...

Catavencu ne informeaza ca, între două avioane, dulcea EBA ar fi absolvit Colegiul Național de Informații. Așa că nu lăsați toată povara doar pe umerii dnei Udrea.

Augustin Radescu spunea...

@ Zoe Petre
Aveti dreptate, din punctul de vedere al eticii si echitatii socialiste. Dar grija fata de om ar impune si o Societate Nationala de Pompe Funebre (sau funeste, nu-mi amintesc exact), ca tot am aflat de skill-ul domnului Mircea (cum care Mircea?)in domeniul locurilor de veci... Mugur Ciuvica ar putea confirma. Iar domeniul promite sa devina, in scurt timp, cel mai dinamic compartiment al economiei nationale!

Trimiteți un comentariu