Ba mirlane, poporul roman, daca te-a votat, te-a votat presedinte, ba, nu imparat!!! Mincinooooosuuuleee!

Tineti minte 3rei cuvinte:

CAPRA VECINULUI MOARE, DAR NU SE PREDA!!

vineri, 12 noiembrie 2010

Basescu "vinde" ...

Simt ca televizorul meu devine, tot mai mult, tembelizor. Tot butonez telecomanda, pina la rosu: nimic. Peste tot dau de marinel. Ma rog, aproape peste tot. Si la cite televiziuni prin cablu exista, e greu de inteles de ce se intimpla asa.

(Vreau sa) cred ca aceste televiziuni fac ceea ce fac “de dragul ” lui. Adica, mergind pe ideea ca poporul roman nu trebuie lipsit de niciuna dintre gafele flotantului. Iar daca se poate “in direct”, cu atit mai bine!

Si, cinstit vorbind, in ultima vreme fiecare aparitie publica, fiecare discurs sau interventie a sa au insemnat tot atitea prilejuri de a se face de ris sau de a mai rasuci o data cutitul in rana romanilor.
Sigur, nu intotdeauna o asemenea politica a televiziunilor este inteleapta. E adevarat ca, de multe ori, marinelul a fost resuscitat tocmai de prea multa bagare in seama.
Sa recunoastem insa ca Basescu e ca sexul: face rating! Si, pe praful asta, …
Pe mine ma exaspereaza altceva: interminabilele atacuri si contraatacuri ale liderilor PSD si PNL, UNII IMPOTRIVA ALTORA. Oare chiar le lipseste minima intelepciune sau e ALTCEVA la mijloc?

5 comentarii:

Anonim spunea...

Si pe mine ma exaspereaza atacurile astea.
Oare nu au inteles ca doar impreuna putem sa scapam de Basescu?

Augustin Radescu spunea...

Theo, ai crede ca nu! Ca daca acceptam ca oamenii astia pun mai presus de interesul national orgoliile lor personale sau interese meschine de partid, inseamna ca sintem intr-o galeata din care nu mai iesim niciodata!

Vania spunea...

Deseori dau pe sport, ca să-l evit pe tip.

marul spunea...

:) de-asta s-a inventat televizorul cu ecran de sticla . iar sunetul sticlei sparte = divin !

Augustin Radescu spunea...

Marule, nici nu stii cit de greu se sparge un ecran de televizor; partea din fata are fo 20 mm grosime. Da' si tu ai dreptate: tot ce se obtine greu e minunat ...

Trimiteți un comentariu