Ba mirlane, poporul roman, daca te-a votat, te-a votat presedinte, ba, nu imparat!!! Mincinooooosuuuleee!

Tineti minte 3rei cuvinte:

CAPRA VECINULUI MOARE, DAR NU SE PREDA!!

luni, 13 decembrie 2010

Presa – factor de risc pentru siguranta nationala? (III)

Personal, nu (prea) cred ca Basescu il suspecteaza pe Radu Moraru ca fiind un factor de risc pentru siguranta nationala. Nici pe Rodica Culcer (ce-au, frate, astia, or fi vorbiti? Costica Canacheu, Monica Columbeanu) sau Andreea Pora. Nici pe, mai nou, titanul din Gagesti! (Ma rog, cer scuze daca am incalcat „ordinea de precadere”) Nici pe, nici pe, nici pe, nici pe. Asadar, factor de risc reprezinta doar o anumita parte a presei, nu? Chiar particica, daca stau sa ma gindesc!

Pai daca ziceau asa, de la inceput, eram, cum ar veni, gind la gind. Ca si eu tot asa credeam, ca doar o anumita parte a presei …

Atita ca, se vede treaba, va fi nevoie de ceva instructiuni de aplicare, ceva precizari. Ca sa nu risipim masurile de prevenire pe toti, la gramada, si pe aia buni, si pe aia rai! Sau poate totusi ar fi bine, asa, pentru orice eventualitate?! Sa nu (se) defecteze vreunul, mai stii?

Un comentariu:

renata spunea...

Eu aş şterge de tot "(se)" înaintea lui "defecteze". De ce să ne mai ascundem după deget? Când îi dezbraci de haine pe unii dintre cei pomeniţi sau subînţeleşi, arată aproape ca zânele din poveşti, numai că n-au soarele pe un umăr şi luna pe celălalt, ci doar stele. Câte una, câte două... fiecare după cât a slujit patria.

Trimiteți un comentariu