Ba mirlane, poporul roman, daca te-a votat, te-a votat presedinte, ba, nu imparat!!! Mincinooooosuuuleee!

Tineti minte 3rei cuvinte:

CAPRA VECINULUI MOARE, DAR NU SE PREDA!!

joi, 23 decembrie 2010

Ride ciob de oala sparta!

Nu citesc decit extrem de rar „Adevarul de seara” (cotidian gratuit!). Si nu pentru ca, asa cum zic unii, „cit dai, atita face

Aseara „am comis-o”… Adica l-am citit. Ma rog, doar doua-trei articole, ceea ce a fost suficient pentru o mare deceptie. Cindva, „Adevarul” era un brand serios. „Adevarul de seara” o fi un fel de echipa a 2-a, unde sint trimisi cei care n-au fost cuminti, n-au mincat tot sau nu si-au facut lectiile? Fiindca iata, un oarecare (dar, vai, redactor-sef adjunct!) N.D., care s-ar rusina teribil sa-l cheme Ion Iliescu, a inteles perfect cum devine cazul cu Revolutia Romana, dar nu da niciun semn ca ar intelege vreodata unde se pune (sau NU) virgula. Lucru surprinzator la un tip cu o logica absolut debordanta, demonstrata si de „cugetarea” stralucita de mai jos:

„Desi au vazut zeci de filme despre sfirsitul comunismului, .. romanii traiesc la fel de trist” Adinc!!

Un alt oarecare, A.A., a descoperit, zice el, „cel mai probabil adevar” (ce tare-i asta!) legat de pozitia franco-germana, dar n-a descoperit ca „sau” (in loc de „ori”) nu se scrie „s-au”.

Dintr- un articol scris mai la vale de I.B., aflam ca „postul OTV a ramas repetent la limba romana”. Foarte bine! Asa le trebuie!

Dar, stimata I.B., daca tot ti-e draga monitorizarea, uita-te SI in propria gradina, ca ai ce vedea!

Un comentariu:

Anonim spunea...

Craciun fericit Augustin, familiei si prietenilor acestui blog!

Trimiteți un comentariu