Ba mirlane, poporul roman, daca te-a votat, te-a votat presedinte, ba, nu imparat!!! Mincinooooosuuuleee!

Tineti minte 3rei cuvinte:

CAPRA VECINULUI MOARE, DAR NU SE PREDA!!

sâmbătă, 8 ianuarie 2011

Andreea Paul Vass a cazut in putul gindirii!

(Sigur, gindirea e substantiv feminin ... Andreea Paul e, si ea, feminina... Noroc cu putul, care nu e! Traiasca diversitatea!)

Altfel nu se explica de ce consiliera primului ministru apara sufletul (!!) sefului ei cu o gingasie aproape materna. Zic aproape, fiindca totusi declaratia ei imi cam zgirie timpanul :

« Sufletul premierului nu trebuie DECIMAT (??) cu probleme suplimentare, caci avem suficiente (!!) de multe probleme... » Adinc !

11 comentarii:

madalina ionescu spunea...

Undeva in adancuri, la origini, sufletul a fost multiplu de 10, altfel nu-mi explic decimarea. De acolo si succesul bastinas al indemnului "Mai ada o deca din crama!"

Augustin Radescu spunea...

Eu suspectez,mai degraba, o influenta secreta si perversa a deca-meronului. Dar, cine poate sti?

marul spunea...

:))) deci cate suflete are premierul daca il jertfim pe al zecelea ?

Augustin Radescu spunea...

Marule, dupa cum poetul ne aduce la cunostinta:
romanul are noua vieti
in pieptu-i de barbat
Cindva avea vreo zece
dar a fost... decimat!

Matilda spunea...

Ştii cum se spune : adînc, dar profund ! :)

Augustin Radescu spunea...

Matilda, ceea ce-ai spus tu este just, insa corect!

Anonim spunea...

Nu o credeam atat de profunda :)

Scorchfield spunea...

Fiecare al zecilea este omorât!
Cazul se petrecea în antichitate în armata romană. Dacă vreo legiune (aprox. 5000 de militari şi 300-500 călăreţi) ceda în faţa duşmanului, sau se retrăgea, sau din cauza ei se produceau mari pierderi în toată armata etc. atunci fiecare al zecilea militar este omorât, de obicei exista bătaia cu vergile...

Mai sus cred că "decimarea" se referea la fiecare al zecilea neuron care moare atunci când se gândeşte prea mult, în câteva zile poţi muri de decimarea creierului de atâta gândit şi să te prosteşti rău de tot, deci vă rog nu mai gândiţi atât! :)

Augustin Radescu spunea...

Scorchfield, si eu, ca si cititorii mei, cunosteam sensul exact al termenului "decimare" si originea lui. Ca e prea greu pentru Andreea Vass, asta e alta chestiune ... Asadar, daca te referi la fiecare AL ZECELEA (soldat sau neuron),e in regula. Pot doar sa-ti spun ca indemnul tau "sa nu mai gindim atit" e sortit esecului; citeste ce e scris pe "frontispiciul" blogului meu!

Scorchfield spunea...

am postat în forma unei ironii, cu simţ de umor, normal că a "gândi de două ori" dă bine, croitorul măsoară de trei ori... emoticonul pus de mine nu are nici o valoare?

Augustin Radescu spunea...

Scuze, n-am observat zimbaretul...

Trimiteți un comentariu