Ba mirlane, poporul roman, daca te-a votat, te-a votat presedinte, ba, nu imparat!!! Mincinooooosuuuleee!

Tineti minte 3rei cuvinte:

CAPRA VECINULUI MOARE, DAR NU SE PREDA!!

miercuri, 26 ianuarie 2011

Emil Bocnaras (Orice asemanare e pur intimplatoare)

Conform spuselor (intarite cu documente de arhiva!) istoricului dr. PETRE OPRIS, fost sef al serviciului analiza si sinteza al SPP, in sedinta Consiliului de Ministri din 19 octombrie 1949, Ana Pauker, Vasile Luca si Teohari Georgescu (ii stiti !) si-au manifestat in mod deschis opozitia fata de regimul special de pensionare a cadrelor militare.

Stenograma sedintei mentioneaza ca « Luand parte la discutii, Tov-ii Vasile Luca, Ana Pauker si T. Georgescu arata ca nu e just sa se aplice un regim de pensionare diferentiat ofiterilor, ci trebuie stabilit un regim unic aplicabil tuturor oamenilor muncii »

Totusi, la 15 noiembrie 1949, intr-o alta sedinta a Consiliului de Ministri, generalul Emil Bodnaras, ministru al Apararii Nationale a reusit sa invinga opozitia sinistrului trio, iar sistemul special de pensionare a cadrelor militare a fost mentinut.

Nu ma intreb daca un (adevarat) ministru al Apararii ar trebui sa-si apere oamenii, ci doar daca ministrul de-atunci ar fi gindit altfel in cazul in care l-ar fi chemat Emil Bocnaras. Sau daca, in general, ar fi gindit ceva ...

P.S. As fi chiar dezolat sa fiu banuit de vreo simpatie fata de vreunul dintre personajele ce apar in aceasta postare; vobeam doar despre principii ...

2 comentarii:

Anonim spunea...

Daca pana si Bodnaras a putut....

Matilda spunea...

cu BOCNARASII nu te pui...

Trimiteți un comentariu