Ba mirlane, poporul roman, daca te-a votat, te-a votat presedinte, ba, nu imparat!!! Mincinooooosuuuleee!

Tineti minte 3rei cuvinte:

CAPRA VECINULUI MOARE, DAR NU SE PREDA!!

vineri, 18 februarie 2011

SONDAJ DE OPINIE – „Pene portocalii” - Concluzii

Mai intii, va multumesc ca ati participat la acest sondaj, mult mai semnificativ si mai graitor decit tot ce se vintura pe piata in acest moment.

Inainte de tema tintita a sondajului, el imi furnizeaza o informatie colaterala neasteptata si foarte pretioasa, placuta si parca nu prea: cam multi cititori de-ai mei sint mai destepti ca mine!

Asa cum ma asteptam, nimeni n-a pomenit vreun vultur, vreo lebada sau privighetoare cu pene portocalii. Majoritatea (70.8%), cind vedeti vreo fulguratie portocalie prin fata ochilor, concluzionati: „Ei, ce sa fie? Un papagal!”

Surprinde (dar nu cine stie ce!) numarul mare (29.2%) al celor care, la vederea acestei culori, au o reactie de tipul „Iar umblati, ba, cu cioara vopsita, ratiai dracu’!”

In fine, cum se intimpla intotdeauna, au fost si unii care au participat la sondaj intr-un mod mai original. Pe linga replici firesti, de genul „m-as baga, da n-am emetiralu la mine” sau „Bine ca esti tu destept”, am primit incurajari calduroase (da-te-n, arde-te-ar, facu-ti, la Jilava cu voi!, Huooooooooooooo) sau sfaturi dezinteresate (Mai bine te-ai apuca de agricultura, mai bine ai pune mina la treaba (!!)) :)

Cineva mi-a zis sa ma opresc (opri-te-ai in primul pom), altul sa merg mai departe (merinos) si tot asa. Tuturor le multumesc mult dar, din nefericire, n-o sa pot sa impac pe toata lumea. Poate doar cu un nou sondaj …

2 comentarii:

Vania spunea...

E un sondaj util, însă riscant...

Augustin Radescu spunea...

Pai altfel n-ar mai fi interesant, nu?

Trimiteți un comentariu