Ba mirlane, poporul roman, daca te-a votat, te-a votat presedinte, ba, nu imparat!!! Mincinooooosuuuleee!

Tineti minte 3rei cuvinte:

CAPRA VECINULUI MOARE, DAR NU SE PREDA!!

luni, 21 martie 2011

Macar dac-ar minti inteligent …

In incercarea de a demonstra cit de necesar ne este noul Cod al muncii, Boc A MINTIT, in Parlamentul Romaniei, atribuind lui Pissarides, laureat al premiului Nobel pentru economie, niste cuvinte pe care acesta nu le-a spus NICIODATA, si in care nici macar nu crede:
”solutia pentru crearea de noi locuri de muncă DUPA (s.n.) revenirea DIN CRIZA (s.n.) o reprezintă flexibilizarea pietei muncii prin folosirea contractelor temporare de muncă”.
Ca Boc minte, nu stiu daca mai surprinde pe cineva. Ca nu stie nici macar sa minta, cred ca iarasi nu e de mirare. Ceea ce ma mira pe mine este ca nu s-a gasit nimeni, in Parlamentul Romaniei, sa-l desfiinteze folosind propria lui minciuna. De exemplu, asa:
Pai, dom’le Boc, daca asa a zis un laureat al premiului Nobel, si daca acesta este argumentul dumneavoastra, asa sa fie! Sa aplicam acest nou Cod al muncii ABIA DUPA CE ROMANIA VA IESI DIN CRIZA!

4 comentarii:

Vania spunea...

Pissarides a mai afirmat că statul român trebuie să-mi fixeze o rentă consistentă...

Augustin Radescu spunea...

Vania, poate nu stii, dar profesorul s-a aratat ingrijorat de soarta celor cu credite de minim 3 milioane la banci, si a cerut sa fie sprijiniti cu prioritate!

Anonim spunea...

Parte din români încă nu s-au dumirit ce şi cum cu Codul aista, iar când l-or decodifica, fi-va cam târziu...
Uf !
p.s. bucuroşi de revenire!

Augustin Radescu spunea...

Sibillo, acest Cod al muncii nu e altceva, dupa parerea mea, decit un perfid agent electoral. De-aia le-a si trebuit ACUM si CU TOT DINADINSUL! Pentru ca ei au inceput deja pregatirile, in timp ce altii dorm in papuci. Si se vor trezi abia in 2013, tocmai la timp pentru a lua act de noua victorie in alegeri a puterii portocalii!
P.S.: Aceasta nu e o revenire si, de fapt, nimic nu mai e ce pare (sau parea) a fi.

Trimiteți un comentariu