Ba mirlane, poporul roman, daca te-a votat, te-a votat presedinte, ba, nu imparat!!! Mincinooooosuuuleee!

Tineti minte 3rei cuvinte:

CAPRA VECINULUI MOARE, DAR NU SE PREDA!!

miercuri, 22 iunie 2011

Un presedinte mic, cu Constitutie astenica


O data in plus, Traian Basescu s-a dat in stamba. O data in plus, ne-a dovedit imposibilitatea lui de a intra in costumul de presedinte, daca nu cumva il luase pe sub tricoul de marinar. Referiri jalnice la suficienta in gindire a lui Antonescu sau un fel de apropouri suburbane la niste presupuse bube in cap ale lui Ponta, iata niste « argumente » la care, cu certitudine, niciun presedinte al unei tari civilizate si democratice nu apeleaza, indiferent cit de incomod s-ar simti in fata celor pe care el insusi i-a invitat (iar nu CONVOCAT, cum zicea/scria un/o stirist(a) a Antenei 3, pentru care meseria asta e o palarie mult prea mare !). Dar ce sa te mire la un presedinte care anunta, ritos, ca nu renunta la niste articole de Constitutie despre care Curtea Constitutionala s-a pronuntat pe cit de clar, pe atit de negativ ?  Si ce sa astepti de la un presedinte care acuza pe altii de suficienta, in timp ce el se bucura ca « Romania nu e cea mai corupta tara » ?
Ajuns la putere in 2004 sub stindardul luptei anticoruptiei, doar atit ne poate spune acum presedintele ? Ca nu sintem chiar pe ultimul loc ?

2 comentarii:

Nicolae Nicu spunea...

Este bizar faptul că dl. preşedinte Băsescu şi ciracii domniei sale nu se astîmpără neam. Au intrat într-un soi de euforie politicianistă delirantă şi vin zi de zi cu tot felul de idei şi iniţiative menite să întoarcă liniştea societăţii, cîtă mai era, pe dos. Destabilizarea politică şi socială pe care o produc ţării este evidentă şi tot mai gravă parcă, de la oră la oră. Pur şi simplu, nu îi înţeleg pe oamenii aceştia, nu pricep ce vor, de fapt, de la noi. Bun, vor răul ţării şi al poporului, asta mi se pare de domeniul evidenţei. Dar, de ce graba asta? Ce urmează să se întîmple şi noi nu ştim, dar ştiu ei? Ce ştiu ei, ştiu, cumva, de la serviciile secrete interne şi străine? Ori, "se mişcă ţara", poate chiar Europa, iar noi, muritorii de rînd, încă nu sesizăm simptomele? Cred că fiecare dintre noi se cuvine să urmărim cu şi mai multă atenţie ce se întîmplă în viaţa societăţii şi să procesăm mai în profunzime ce se întîmplă şi, mai ales, ce ni se pregăteşte.

Augustin,
Dacă înregistrarea radio de care îmi vorbeai este în limba rusă, cum realizez că e, nu mă ajută cu nimic. M-aş mulţumi cu o eventuală traducere, dacă ar fi.
Mulţumesc mult, oricum.

Matilda spunea...

Că este iresponsabil şi incult a demonstrat-o. Acum însă, vorbeşte din frică : toţi cei care ar putea reprezenta un pericol cît de mic faţă de poziţia sa, este tîrît în noroi.
Poate este şi un preambul la intenţia încă nemărturisită de a suspenda Casei Regale orice susţinere din partea statului.

Trimiteți un comentariu