Ba mirlane, poporul roman, daca te-a votat, te-a votat presedinte, ba, nu imparat!!! Mincinooooosuuuleee!

Tineti minte 3rei cuvinte:

CAPRA VECINULUI MOARE, DAR NU SE PREDA!!

duminică, 5 februarie 2012

De naturale ...

A fost o vreme cind il admiram pe fostul viitor mare scriitor, filosof, istoric si cite si mai cite, Titanul din Gagesti. Chiar imi spuneam ca orice barbat adevarat ar trebui sa-si faca sotia sa creada ca e la amanta, amanta ca e la sotie si el, in timpul asta, sa se destrabaleze linistit la Biblioteca Academiei, sau macar la BCU. Intre timp, am constatat ca mult mai instructiva decit biblioteca e o calatorie cu tramvaiul 11, in zona Apaca, cam pe la ora cind pleaca schimbul 1. Sau, evident, vine schimbul 2.

Cindva, o sa va zic citeva din adevarurile irefutabile cu care te poti alege dintr-un astfel de contact, si de care nu mai scapi nici cu penicilina.

Acum, o sa va povestesc doar cea mai recenta perla culeasa la acest izvor nesecat. Pina nu l-or privatiza niste unii, ca vad ca deja s-a dat startul la Concursul "Jaf contra cronometru" - faza pe tara. Sigur, vorbesc de izvor, nu de Apaca.

Doua gurese se suie fix la statia cu pricina si, dupa ce examineaza vizual fetele concalatorilor din vagon si ajung la concluzia ca niciunul nu are carte de munca la ITB, una dintre ele incepe:

-Auzi, fa, vine ala micu’ azi dimineata la mine, cu carnetul de note in brate, si zice:

- Ia mamito, si semneaza c-ai luat la constiinta!

- Ce-ai mai facut ma, nenorocitule? Iar ati facut sex pa banci si v-ati filmat sa puneti imagini pa aplod la voi, acolo?

- Aiurea, tu numai la sex te gindesti! Nu te mai maturizezi odata? Vrea sa te vada diriga, ca n-ai mai cotizat cam de multisor ….

Iau carnetul din mina lui de parca puneam mina pa broscoiu lu Oltean, da ce sa fac?

Pa ultima pagina, doo rinduri:

"Vineri 20 ianuarie, orele 15 impartit la 30, va rugam sa va prezentati la clasa lu Ionel. Apsenta interzisa! Voi avea o interventie cu parintii."

Acu, distrusa asta care cica-i profesoara, fiind, e drept, de naturale, habar n-are ca 15 impartit la 30 se simplifica cu 15, rezultind unu pa doi. Cum ar veni, zero virgula 5. Da’ n-ai cu cine, ba, n-ai cu cine! Neste tarani!

Enhanced by Zemanta

6 comentarii:

renata spunea...

Mie, "zero virgulă cinci", transpus în imagine vizuală :)), îmi sună ca "zero barat". Da' nu-i neapărat să fie adevărat!

Matilda spunea...

Mi se pare mie, sau dialogul "doamnelor" are conotaţii politice ? :))

Anonim spunea...

Este clar ... nu trebuie sa lipseasca la interventie ... Apsenta interzisa! :)
theodora0303

Augustin Radescu spunea...

Renato, tu ma omori pe mine cu imaginile tale vizuale. Mai bine ai punea mina pa pensula si ai da-o in acuarela, ceva!

Augustin Radescu spunea...

Mati, dialogul duamnelor are INTOTDEAUNA conotatii politice!

Augustin Radescu spunea...

Theo, nu te pui cu asta, ca-i de naturale, n-auzi?

Trimiteți un comentariu