Ba mirlane, poporul roman, daca te-a votat, te-a votat presedinte, ba, nu imparat!!! Mincinooooosuuuleee!

Tineti minte 3rei cuvinte:

CAPRA VECINULUI MOARE, DAR NU SE PREDA!!

duminică, 4 martie 2012

Cumpara produse romanesti!

Cu asemenea indemn cretinoid vrea PDL-ul sa cistige voturi? Sincer sa fiu, nici nu stiu daca astia sint, pur si simplu, tembeli, sau de-a dreptul odiosi.

Pai sa analizam: cine produce aceste marfuri, pe care oranjada stricata ne indeamna sa le cumparam? Pe scurt si grosier, IMM-urile sau producatorii particulari. Adica exact aia sugrumati si sugusati de puterea portocalie, evident cei care au supravietuit, cine stie cum, masurilor economico-financiare de mare exceptie dictate de la Cotroceni si puse in aplicare de flasnetuta Eboc. Si care, pesemne, printr-un miracol, au preturi mai mici si calitate superioara (??).

Ca doar acesti corifei ai politichiei dimbovitene nu ne-or indemna sa cumparam produse mai scumpe sau mai proaste, doar fiindca sint romanesti.

Caci, cu ce am putea noi cumpara acele produse mai scumpe, dar mioritice? Probabil cu aia 25% lipsa din salarii, sau 15% disparuti din pensii? Ca poate le-am lua chiar si mai scumpe, daca in loc de minus 25% am avea plus 50% la „salar”, sau in loc de minus 15% am avea plus 40%, la pensii.

In fine, daca puterea vrea sa cumparam produse romanesti, solutia e simpla: trebuie sa sprijine (iar nu sa stringa de git) toate acele firme sau asociatii care produc, pentru a putea lupta de la egal la egal cu producatorii straini. Mai mult, trebuie sa asigure si cresterea consistenta a puterii de cumparare. Si-atunci, DA: un asemenea indemn e de inteles, in anumite situatii, si merita urmat.

Pina una-alta, actuala putere si-ar dori, cu adevarat, sa cumparam un singur produs romanesc: GOGOSI! Restul, e doar demagogie ieftina si campanie electorala!

2 comentarii:

Matilda spunea...

Oare cît ne-or fi costat bannerele portocalii care ne dau asemenea sfaturi înţelepte ? Este evident că sunt făcute pe banii noştri, dar cîţi ????

Augustin Radescu spunea...

Mati, eu sint in stare sa pun pariu ca benerele puse de ei, cu opozitia care chiuleste, costa mai mult decit salariile primite de PSD-isti si PNL-isti. Si sint TOT din banii nostri, cu certitudine! Dar mai astepti ceva logic de la "distrusii" astia?

Trimiteți un comentariu