Ba mirlane, poporul roman, daca te-a votat, te-a votat presedinte, ba, nu imparat!!! Mincinooooosuuuleee!

Tineti minte 3rei cuvinte:

CAPRA VECINULUI MOARE, DAR NU SE PREDA!!

miercuri, 21 martie 2012

Premierul Romaniei ar fi putut fi domnul Bocşa!

Liderului PSD i s-a propus sa-si schimbe numele: in loc de Ponta Ve, sa-l cheme Bocşa Se. Nu in urma unei casatorii, ci a unei MEZaliante de concubinaj.

Mai grasii PDL isi freaca minutele, bucurosi: opozitia a demonstrat, vezi Doamne, ca nu-i pasa de tristul destin (chiar de ei cladit) al tarisoarei, si cind a fost chemata sa puna umarul, s-a dat lovita.

Eu, spre deosebire de multi, cred, totusi, ca propunerea lui Mari Nelu, oricit de zeflemist ar fi fost formulata si oricit de glumeata ar fi putut parea, era cit se poate de serioasa, iar daca Ponta ar fi marsat, chiar ar fi devenit prim-ministru. Tot un fel de Boc sau, hai sa zicem, Ungureanu, primind lista ministrilor in plic, trebuind sa ceara aprobare din deal pentru a schimba pe cineva din functie, pentru a putea stranuta in directia udrei sau pentru orice alta initiativa de substanta. Basescu ar fi cistigat un nou premierus captivus si, mult mai important, ceva capital de imagine si un ragaz vital pentru a pregati in liniste pasii urmatori.

Cit bine ar fi putut face Ponta, din aceasta postura, Romaniei? Cit a facut si Boc, cit face si Ungureanu. Trebuia Ponta sa accepte „calul traian”? Cu siguranta, acest dar greco-dobrogean i-ar fi fost fatal. Lui, si, probabil, si noua! El ar fi fost, definitiv, compromis, USL-ul dezmembrat, puterea portocalie salvata de la dezastru. Cum sa nu-si fi dorit marinelul asa ceva?

Sigur, Basescu si-ar fi maximizat sansele daca ar fi formulat, oficial si sobru, propunerea sa. Numai ca, orgolios pina peste poate, n-ar fi suportat un refuz din partea lui Ponta! De aceea si-a lasat posibilitatea ca, in varianta declinarii ofertei sale, sa spuna ca oricum n-avea un asemenea gind! "Ce, ba, nu mai stii de gluma? Hă, hă, hă!

Un singur lucru n-am inteles: de ce nu i-a raspuns Ponta insusi?

2 comentarii:

Anonim spunea...

Boc 6 :)
Ce parere aveti despre declaratiile astea ale lui basescu:
“Doar daca are ceva care inca nu poate fi spus public si de asta n-a existat un da”
“Poate are ceva pe constiinta, nu va pot spune”
“Sa vada daca are ceva in constiinta legat de posibilitatea de a fi prim-ministru sau nu. Eu nu voi merge mai departe, pentru ca astea-s problemele lui”
Eu zic cai se pregateste ceva

Augustin Radescu spunea...

Probabil ca va mai incerca sa arunce citeva pocnitori fisiite, ramase de la revelion si vrea sa le amplifice, pe cit posibil, efectul. Dar este doar apa de "afara ploua"!
Daca avea ceva consistent, problemele lui Mari JO Nelu erau de mult rezolvate. Iar daca va iesi cu ceva "gras", va fi, cu siguranta, ceva fabricat, mincinos. Nu m-ar mira, insa efectul va fi cel al razelor de luna asupra galosilor de guma. Tretorn!!

Trimiteți un comentariu