Ba mirlane, poporul roman, daca te-a votat, te-a votat presedinte, ba, nu imparat!!! Mincinooooosuuuleee!

Tineti minte 3rei cuvinte:

CAPRA VECINULUI MOARE, DAR NU SE PREDA!!

miercuri, 4 aprilie 2012

Cum isi permite, Ungureanu?

Dupa ce in PDL s-a propus excluderea lui C. Preda din partid, actualul p.m. si-a permis o interventie publica impardonabila in favoarea acestuia. Interventie care face tandari imaginea europeana la care respectivul migaleste, viseaza si incearca sa si-o construiasca. Sau, mai corect spus, sa ne-o bage pe git! Sincer, nu stiu daca premierul din Uzbekistan sau din Cote d’Ivoire isi permit asemenea imixtiuni in treburile, in politica de cadre si deciziile interne ale unui partid, insa prin acest gest, acolo se plaseaza, singur, si premierul nostru. Nicidecum in Europa!

Din cite stiu, PDL-ul are un sef de partid, are niste lideri si, in general, are cine sa ia decizii. Bune sau proaste, asta e treaba lor, si nu stiu sa fi cerut sfatul cuiva.

Iar cind cineva se buluceste cu sfaturi pe care nu i le-a cerut nimeni, isi pune in lumina adevarata fata.

Sigur, e de presupus ca gestul lui MRU e inspirat din practicile mentorului sau. Daca Basescu isi permite, el de ce n-ar putea, nu?

Pina la urma, nu-i chiar asa de rau: cu ocazia asta, cunoastem si noi materialul. Care iese la lumina, indiferent cite ifose ieftine ar turna pe deasupra, oricite exprimari dorit elevate dar groaznic de aproximative ar debita. Si oricite referiri ar face la un DEX pe care nu l-a mai vizitat de mult timp. Sau l-a vizitat de pomana.

La urma urmei, nu-i de mirare: pe cine ar fi putut numi Mari Nelu premier?

Un comentariu:

Matilda spunea...

MRU este noua marioneta a băsescului. Într-o zi are o părere, a doua zi şi-o schimbă, funcţie de dispoziţia preşedintelui. Este la fel de jalnic ca şi Boc.

Trimiteți un comentariu