Ba mirlane, poporul roman, daca te-a votat, te-a votat presedinte, ba, nu imparat!!! Mincinooooosuuuleee!

Tineti minte 3rei cuvinte:

CAPRA VECINULUI MOARE, DAR NU SE PREDA!!

miercuri, 25 iulie 2012

Mihai Gadea, nu crezi ca datorezi niste scuze?

In emisiunea "Sinteza zilei" din 25.07.2012 s-a prezentat un colaj de imagini de la mitingul de protest al pensionarilor, in fata palatului Cotroceni. Toate bune si frumoase, numai ca un / o nima-n drum care face de ris postul Antena 3 a gasit cu cale sa titreze respectivele imagini in chip dezgustator si revoltator: "Pensionarii isi cersesc drepturile cistigate prin sudoare, in fata Palatului Cotroceni"
Mihai Gadea, sint convins ca nu dumneata ai scris sau ai dictat o asemenea mizerie; totusi, in calitate de director general, consider ca datorezi niste scuze bravilor nostri bunici sau parinti. Gresesc?

13 comentarii:

Matilda spunea...

Corect ! Noi nu cersim, ci revendicam ceea ce ESTE al nostru !
Ma doare faptul ca nici acum, dupa votul nostru, Basescu n-a inteles nimic !

Augustin Radescu spunea...

Mati draga, te-as contrazice: Mari Nelu a inteles foarte bine, dar ce vrei sa faca? Daca pierde imunitatea, isi pierde si libertatea. Asa ca face pe prostul, ce altceva ii mai ramine?

Anonim spunea...

CLUBUL BĂRBAŢILOR ŞARMANŢI CU UN OCHI DUS: http://ascutirealupteideclasa.wordpress.com/.

Anonim spunea...

Pentru a accesa linkul de mai sus, procedati in felul urmator: hasurati linkul cu albastru, tinand apasat butonul din stanga al mouse-ului. Apoi, dati click pe butonul din dreapta al mouse-ului si selectati optiunea "Go to Web Address". Succes!

Anonim spunea...

Dragul meu Augustin, am primit si am aprobat mesajul pe care l-ai trimis pe blogul meu (ala despre Aya), desi tu ai refuzat sa-mi postezi aici linkul catre ultimul meu articol de pe blog. Nu-ti port pica, ti-o jur, dar, nu stiu de ce, am impresia ca ai ceva cu mine. Tin sa te asigur ca, in ce ma priveste, eu te-am apreciat si te voi aprecia INTOTDEAUNA. Asa cum a spus un clasic in viata, "Suntem prea putini oameni de valoare in tara asta ca sa ne certam intre noi". (Ia sa-ti testez cultura generala, stii cine a spus-o?)

P.S.: Te sfatuiesc sa-mi trimiti mesajul respectiv si in josul ultimului meu articol (tu l-ai trimis sub penultimul). Poate tie nu ti-a placut, dar a fost mai accesat decat "Scalambul". Deci mesajul tau va avea mai multa audienta.

Augustin Radescu spunea...

Amice, iti jur ca nu am nimic cu tine, iar daca am avut vreodata, a fost ceva total lipsit de importanta.
Despre autorul zicerii pe care o citezi, sper ca nu te referi la mizeria aia portocalie.

Anonim spunea...

Ce mizerie, care mizerie, fii mai explicit, aici suntem in Rromania, nu exista, practic, decat mizerii! (Aici as pune o fata care rade, dar tipul asta de blog n-o afiseaza.)

Ma rog, ce s-o mai lungim? Zicerea a fost zisa de... Dorin Cocos.

P.S.: Daca tot nu mi-ai postat linkul, as fi preferat sa nu postezi nici indicatiile de accesare, dar asta e.

Anonim spunea...

In ce priveste mesajul tau despre Aya, era de asteptat sa nu-ti fie postat pe blogul lui Adrian Nastase. Cu numai cateva zile in urma, eu am trimis un mesaj asemanator despre LePrince, in care am aratat cum, dupa ce a pupincurit pe blogul lui AN, posteaza acum pe propriul blog mesaje pro MRU si pro Basescu si trimite linkuri catre ele pe blogul lui Cristian Preda. Crezi c-a fost aprobat (mesajul despre LePrince)? Asi... O sa-l caut pe blogul lui AN si, daca mai e in asteptare, ti-l trimit aici.

Anonim spunea...

IATA CE INSI CU DOUA FETE SE INFILTREAZA PRINTRE NOI

Il mai tineti minte pe “LePrince”, oaia aferata care se spargea odinioara in figuri pe blogul asta, desi nu are decat o spoiala de cultura, facand greseli sinistre de limba franceza si punand permanent virgulele aiurea, uneori chiar si intre subiect si predicat, dupa cum ii vine lui sa respire? Este vorba despre actualul “Aramis”, care scrie astazi pe “Deca(b)logul muschetarilor”. Individul asta a comentat aici cativa ani buni, periindu-l pe Adrian Nastase, exprimandu-si in mod repetat regretul ca, in 2004, nu l-a votat la presedintia republicii, preferandu-i-l pe Traian Basescu, prefacandu-se indignat de condamnarea primita de Nastase, intrebandu-l “ce putem face” pentru a combate acest abuz si incercand sa se insinueze in PSD, prin transformarea “aripioarei de blog” pe care se iluziona ca a constituit-o aici intr-o grupare organizata, “cu care apoi il vom intreba pe domnul Nastase ce sa facem”. Parea convingator, nu-i asa? Sigur, nu pentru toti (eu, Theodora, George Ban, Marcus s.a. l-am acuzat adeseori de basim), dar pentru multi parea… Ei bine, iata ce articole probasiste si antireferendum posteaza specimenul acesta pe blogul personal: http://decablogulmuschetarilor.wordpress.com/2012/07/18/escala/ si http://decablogulmuschetarilor.wordpress.com/2012/07/27/dupa-victoria-a-la-pyrrhus/#comments (cititi si comentariile autorului de sub articole, sunt la fel de elocvente). Ba mai mult: dupa ce a incercat sa se bage-n seama cu Adrian Nastase, “LePrince”/”Aramis” incearca acum aceeasi figura cu… Cristian Preda, postand linkuri catre articolele sale basiste pe blogul acestuia. Nimic surprinzator, de altfel, din partea unuia care a scris si ca rasturnarea cabinetului MRU a fost “golaneasca” sau un “hold-up parlamentar” si care, conform propriilor declaratii, a votat cu Basescu si in 2004, si in 2009. Asa stand lucrurile, se pune, firesc, intrebarea: cu ce scop pupincurea “LePrince” odinioara pe acest blog, in directia lui Adrian Nastase si a PSD-ului, si cu ce scop face el acelasi lucru astazi, in directia lui Cristian Preda si a PDL-ului? Iar raspunsul, la fel de firesc, se impune de la sine: din oportunism, pur si simplu, doar-doar si-o face o situatie in politica, indiferent de tabara, de orientare, de doctrina. Exista o veche vorba romaneasca, despre un om care afiseaza, concomitent, doua pareri diametral opuse: “E cu curu-n doua luntri”; i se potriveste ca o manusa lui “LePrince”/”Aramis”. Care, prin voturile exprimate si prin atitudinea lui imbecil-oportunist-iresponsabila, se face complice la toate abuzurile si crimele strigatoare la cer ale lui Traian Basescu, inclusiv la tentativa de sinucidere a lui Adrian Nastase.

Concluzie: aveti grija cui acordati credit, chiar si in spatiul virtual.

dArtagnan spunea...

augustinrădescu

Cred că folosiți cuvinte prea tari pentru o femeie, pentru Aya: jivină, reptilă.
Cred că satisfacția de a avea dreptate vă face să fiți prea impulsiv, prea vindicativ, prea grăbit în a trage concluzii.
N-am fost fan Aya, nu prea ne-am simpatizat, nu mi-a plăcut stilul impulsiv și conspiraționist al postărilor ei, dar pur și simplu nu o văd pe Aya jucând la două capete. A recunoscut că are o slăbiciune pentru Tismăneanu în condițiile în care pe blogul lui Adrian Năstase asta era o crimă.
Este dreptul d-stră să o suspectați, este dreptul dstră să atrageți atenția simpatizanților USL asupra acestei chestiuni, dar până la probe indubitabile ar trebui să fiți mai ponderat în exprimare. Pe vremea când ne cunoșteam erați un domn. Ce s-a întâmplat cu d-stră?
Chiar așa rău ne fac pasiunile astea politice?


@contele
(puteam să semnez și augustinrădescu...sau gigi...sau poate mai există un conte prin lumea asta...dacă înțelegeți ce vreau să spun!!)

Augustin Radescu spunea...

@Contele
Domnule, vad ca dam acceptiuni total diferite termenului "femeie". Si, dupa parerea mea, persoanei in discutie ii lipsesc marea majoritate a atributelor necesare incadrarii in continutul semantic - profund - al cuvintului.
Daca ar fi doar vulgaritatea prost disimulata uneori sau afisata tipator alteori, pentru mine tot ar fi suficient ca sa recunosc doar ca prima cifra din CNP-ul ei e 2.
La ea este insa mult mai mult de-atit.
Sa intri in "casa" unui om, lingusindu-l abject, sa maninci piine de pe masa lui si sa faci jocurile dusmanului sau de moarte, asta te decade, automat, din statutul de om. Si, veti accepta sau nu, daca nu esti om, nu poti fi femeie / barbat! Parerea mea! Aici politica nu are chiar nicio legatura!
Si fiindca ne-am spus amindoi parerea, consider subiectul inchis.

renata spunea...

Am lipsit mult din lumea blogurilor omeneşti. M-am mulţumit cu cel ursulesc.
Mă bucur că te-ai întors.
Te salut, deşi cu întârziere.

Augustin Radescu spunea...

Renule, te salut si eu, cu drag, desi nu cred ca m-am intors. Oricum, sigur nu mai sint eu.

Trimiteți un comentariu