Ba mirlane, poporul roman, daca te-a votat, te-a votat presedinte, ba, nu imparat!!! Mincinooooosuuuleee!

Tineti minte 3rei cuvinte:

CAPRA VECINULUI MOARE, DAR NU SE PREDA!!

duminică, 19 august 2012

Statul modernizat

In sfirsit, dupa 8pt ani de modernizare a statului, rezultatele incep sa se vaza: in curind, tot taranu' va trece de la dusumea la ... parchet! Care vrea, ca care nu, va avea oportunitatea ocaziei de a participa la lucrarile canalului Bucuresti - Predeal, o chinta a esentei trecutului si actualului viitor de aur al tarisoarei. Viitor pe care l-am obtinut  incredibil de usor: doar cu ... buletinu'!!
Sigur, se vor gasi circotasi de meserie, fete rujate, cu ochii cit cepele, tonomati si tonomate in oiro, care sa conteste ca flota Romaniei ar putea naviga, in toata splendoarea ei, pe un asa canal. Dar cine sta, saptamina asta, sa-i asculte? Neste ziaristi!
Hai! Liniste, ce dracu'!

9 comentarii:

Theodora spunea...

In categoria carcotasi eu as adauga si unii bloggeri mai rautaciosi de felul lor :)

Augustin Radescu spunea...

Daaa, astia e nenorociti rau!!

Anonim spunea...

Augustine, parcă eşti în zilele bune! Să te ţină Dumnezeu sănătos şi răutăcios!
Că beleaua s-a întors şi curge gârlă!

Augustin Radescu spunea...

Nu sint, anonimule, chiar deloc! Totusi, multumesc de gindul bun!

Anonim spunea...

PREŞEDINTELE DE O VARĂ ŞI PREMIERUL TOLOMAC: DOI IDIOŢI VINOVAŢI DE EŞUAREA DEMITERII LUI TRAIAN BĂSESCU: http://ascutirealupteideclasa.wordpress.com/2012/08/21/presedintele-de-o-vara-si-premierul-tolomac-doi-idioti-vinovati-de-esuarea-demiterii-lui-traian-basescu/.

Anonim spunea...

Dragul meu Augustin, trimit mai jos un link catre ultimul meu articol. Promit ca, pe viitor, nu-mi mai fac reclama pe blogul tau, dar p-asta trebuie sa-l trimit. Aici nu e vorba de reclama, ci de cu totul altceva.

ASOCIATIA PENTRU COMBATEREA LUI BASESCU SI A INTERVENTIONISMULUI STRAIN IN ROMANIA: http://ascutirealupteideclasa.wordpress.com/2012/08/24/asociatia-pentru-combaterea-lui-basescu-si-a-interventionismului-strain-in-romania/.

Pentru a accesa linkul, hasurati-l cu albastru, tinand apasat butonul din stanga mouse-ului, apoi dati click pe butonul din dreapta si, in sfarsit, pe "Go to Webb Adress".

matilda spunea...

Draga Augustin,
Dupa cum stii, sunt departe de tara, dar,totusi, foarte aproape ! Cel mai dureros este faptul ca la intoarcere gasesc o tara la fel cum am lasat-o. Desi am votat si eu si ai mei aici, peste ocean, si tare as fi vrut ca votul nostru, al tuturor sa conteze !
Ce mai avem de facut ?
Cu stima.

Augustin Radescu spunea...

Draga Mati, nu stiu unde esti, desi banuiesc ca peste girla cea mare. As fi curios sa stiu in ce stat, daca asta nu e o indiscretie prea mare. (Comentariile pe blogul meu sint moderate!)
Cu situatia din tara, cred ca esti un pic cam optimista. Eu zic ca stam mult mai rau decit inainte de referendum. Daca, inainte, mai aveam de 2 lei speranta, acum cred ca nici de 2 bani ...
In clipele mele proaste, imi spun ca ne meritam soarta! In alea bune, zic ca au mai patit-o si altii. Numai ca aia au hotarit, intr-o zi, ca ... AJUNGE!
Ce-avem noi de gind? Cred ca nu stie nimeni!

Matilda spunea...

Îmi cer scuze, prietene, am citit tîrziu comentariile.
Am fost în Arizona, de unde "am bătut" America de Nord prin diverse state unde democraţia este exact ceea ce trebuie să fie !
Mă doare sufletul, şi ştiu că tu înţelegi, de cîtă bătaie de joc avem parte noi, aici, în România lui Băsescu.

Trimiteți un comentariu