Ba mirlane, poporul roman, daca te-a votat, te-a votat presedinte, ba, nu imparat!!! Mincinooooosuuuleee!

Tineti minte 3rei cuvinte:

CAPRA VECINULUI MOARE, DAR NU SE PREDA!!

vineri, 2 august 2013

Matematica si militienii

Probabil, pe vremuri, militienii erau sfatuiti sa traga un foc in sus si unul la picioare (indiferent in ce ordine!). La un moment dat, unul mai mare, satul de atitea bancuri cu militieni, a hotarit sa demonstreze ca nici ei, militienii, nu e atit de inculti! Si-atunci, a luat o decizie iepocala: de azi inainte, tovarasi, nu vom mai trage in sus, cum trage tot prostu', ci ... in plan vertical!
Cum lucrurile rele, la fel ca buruienile, incoltesc oriunde si sint imposibil de stirpit, iata ca si politistii de azi trag, precum stramosii lor, tot in plan vertical ( nu stiu daca si in aceeasi ordine)
Sincer, nu inteleg foarte bine la ce se refera acest „plan vertical”; presupun ca e vorba de un plan care contine verticala locului (dar e posibil sa ma si insel).Numai ca am doua vesti!
Vestea proasta este ca exista o infinitate de planuri care contin verticala locului; in care sa tragi mai intii?
Vestea si mai proasta este ca orice plan vertical astfel definit contine o infinitate de drepte (posibile traiectorii ale glontului), unele mai inclinate, altele mai putin si, in fine, una absolut orizontala!!Cu alte cuvinte, oriunde ar indrepta bietul politist pistolul, poate fi absolut sigur ca a tras … in plan vertical!!!
Insa, cine stie? Poate ca, prin acest „plan vertical”, ei inteleg acel plan „care e indreptat in sus”! LOL! 
Vorba definitiei: Planul vertical este atunci cind ...
Daca nu cumva, Doamne fereste, ne aflam in fata unui concept al spatiului n-dimensional sau al unor spatii neeuclidiene! Ne ajuta cineva?

P.S. Mentionez ca, nefiind de specialitate, spusele mele de mai sus sint simple speculatii. De aceea, daca are cineva argumente care sa contrazica aceste presupuneri, il rog sa le spuna; astfel voi deveni si eu cu o litra mai destept (adica aproape cit un militian)! Va multumesc!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu