Ba mirlane, poporul roman, daca te-a votat, te-a votat presedinte, ba, nu imparat!!! Mincinooooosuuuleee!

Tineti minte 3rei cuvinte:

CAPRA VECINULUI MOARE, DAR NU SE PREDA!!

joi, 6 martie 2014

Cristina Pocora – nu-i frumoasa, da-i …. saraca! Cu duhul!!

La emisiunea „La ordinea zilei” din seara asta, Pocora Cristina s-a facut, DEFINITIV, de ris! Pot spune ca a reusit performanta, incredibila, de a o eclipsa pe insasi Dana Grecu!! Unde au gasit-o, frate?
Ca a debitat cu indirjire, de cel putin 3 ori, timpenia comunistoida ca fiecare e dator sa-si demonstreze nevinovatia, n-ar fi nimic, desi i s-a explicat ca la clasa a 4-a de ce este o ineptie, nevinovatia unui om fiind PREZUMATA!
Informatia furnizata de individa cu pricina este ca PNL-ul va vota INTOTDEAUNA pentru anchetarea unor parlamentari, „CA SA NU OBSTRUCTIONEZE JUSTITIA”
Iti sta mintea! Aceasta este PURTATOAREA DE CUVINT A PNL!!
E limpede ca si nivelul clasei a 4-a o depaseste cu mult pe sarmana alcatuire. Din fericire, eu am o oarecare practica pedagogica, in timpul careia am intilnit si copii cu probleme de intelegere. Pe multi dintre ei am reusit sa-i fac sa inteleaga lucruri pe care nimeni n-a reusit. O sa incerc si cu jalnica PNL-ista, cu ajutorul unei intrebari … ajutatoare:

Daca a vota impotriva anchetarii inseamna obstructionarea justitiei, DE CE LEGIUITORUL a prevazut, PRIN LEGE, posibilitatea ca parlamentarii sa voteze „impotriva”? De ce, madam Po(co)ra, a prevazut legiuitorul, IN CONSTITUTIE, dreptul parlamentarilor de a "obstructiona" justitia??
Cred ca e timpul sa apelati la un leac naturist infailibil: se numeste DEMISIA!

6 comentarii:

Theodora spunea...

aveti dreptate domnule Augustin :)

Augustin Radescu spunea...

Pare ca, in general, pe liberali ii caracterizeaza, in ultima vreme, o nervozitate cu totul excesiva, care-i impinge la pozitii de-a dreptul stupide. Poate ca semnalele din teritoriu sint foarte proaste, ceea ce face sa le cam fuga covorul de sub picioare, si-atunci isi pierd cumpatul. De exemplu, la emisiunea lui Gadea, Antonescu a fost de nerecunoscut!Artagos, vulgar, pe alocuri chiar mitocan. N-a semanat deloc a presedinte, ci a un aventurir politic, care-si joaca partidul la carti. Sa vedem ce zice partidul ...

lucica53 spunea...

Nu aveam nici inainte o parere prea grozava despre Cristina Pocora, dar aseara m-a socat, pur si simplu. Cum se poate ca un om inteligent (cel putin aparent), cu un IQ mediu, sa sustina o asemenea enormitate: fiecare sa mearga in justitie pentru a-si dovedi nevinovatia!!! De ce trebuie plecat de la prezumarea vinovatiei? Asta este democratia liberala? Ma scuzati, nu servesc!

Augustin Radescu spunea...

Lucica, e greu, in Romania de azi, sa mai vorbim de doctrine politice. Eu cred ca foarte putini din cei ce isi zic liberali, chiar sint liberali. Si cred ca asta e valabil si la social-democrati sau conservatori.
Dar cazul cel mai flagrant ni-l ofera PDL-ul.
Dupa ce au facut eforturi disperate sa intre in internationala socialista, i-a adunat marinelul si a pocnit din degete: incepind cu ora 17:25, veti fi de dreapta!!
Pai daca oamenii astia ar fi fost social-democrati autentici, ai fi auzit proteste, demisii etc. Ai auzit vreun caz de demisie din PDL, unul care sa spuna ca el e social democrat si asa o sa moara?
NICIUNUL! NICI MACAR UNUL!
Si-atunci, sa nu te umfle risul cind ii auzi vorbind despre unificarea dreptei? Care dreapta?
Sint ei de dreapta, sau sint niste balamale jalnice?
Tot asa si Po(co)ra asta: e liberala cum sint eu popa.

Traienica spunea...

Aveti perfecta dreptate, dle.Radescu. Electoratul, in foarte mare masura, nu are habar despre "principiile" de dreapta sau de stanga (ori de centru). Partea ideologica este mai putin importanta, in momentul de fata, decat cea tangibila, painea de pe masa sau hainele de scoala pentru copii. Pe mine ma bulverseaza insa forta (mai mult jucata, cred, decat reala) cu care purtatorii de mesaje ai partidelor sustin stanga/dreapta, tratand spectatorii/electorii ca pe niste copii retardati/autisti (imi cer scuze pentru comparatie, nu vreau sa sune jignitor). Oare "ei" chiar isi inchipuie ca "noi" ii credem?

Augustin Radescu spunea...

Traienica, aceasta alterare sau chiar golire de continut a notiunilor politice sint firesti intr-o tara saraca, bulversata si care nici macar nu se mai conduce singura. Ne-am pierdut sistemele de valori (asa putine cite erau)in toate domeniile, dar cu precadere in familie si scoala, punctele cele mai sensibile!

Trimiteți un comentariu