Ba mirlane, poporul roman, daca te-a votat, te-a votat presedinte, ba, nu imparat!!! Mincinooooosuuuleee!

Tineti minte 3rei cuvinte:

CAPRA VECINULUI MOARE, DAR NU SE PREDA!!

joi, 26 iunie 2014

Parlamentu a fraternizat cu dujmanu, `ca-ti-as!

Multa lume se intreaba, probabil, ce cauta basescu la Bruxelles. Unii cred ca „presedintele”  e stapinit de un prurit cutanat rebel. Altii spun ca, dimpotriva, il maninca pielea. In fine, o a treia categorie cred ca o cauta cu luminarea. Eu, ca sa nu supar pe nimeni, zic ca toti au dreptate.
Intr-adevar, in contextul dezvaluirilor extrem de incomode (eufemistic spus) din ultima vreme, Mari Nelu se poate astepta sa si-o fure: ori sa-l lase vreun sef de stat cu mina intinsa, ori sa-i spuna vreun premier ca nu sta de vorba cu asemenea specimene, ori sa-l intrebe portarul: „Cum, nu sinteti inca arestat? Sau ati iesit pe cautiune, ca sa mai vizitati o data Bruxelles?”
Faptul ca basescu isi asuma acest risc demonstreaza ca spera ca, acolo, sa-si poata construi un meterez al redutei pe care si-o pregateste.
Ramine de vazut care este gestul prin care spera el sa cistige suficienta bunavointa in folosul cauzei sale (sper ca nu si in detrimentul natiei romane) si din partea cui.
In plan intern, lucrurile par sa mearga destul de prost. Parlamentul pare a avea, din nou, 322 de membri, justitia navigheaza prin furtuni cu Bietul Mircea – care ia apa – iar mongolii de presa dau lovitura dupa lovitura sandramalei care abia se mai tine!

Intre timp, IATC-ul a anuntat ca e dispus sa inscrie direct in anul 4, fara concurs, atit pe Izaura, cit si pe Basica. Halal!

4 comentarii:

luc spunea...

@Augustin,

iti sunt dator un raspuns si cum bietul Saint Germain nu stie a combate altfel decat ferecandu-si portile cosmeliei si ascuzandu-se sub scut,o fac aici:
Raspunsul tau are adrisantul gresit.Nu poti indica macar o linie din text in care eu am jignit pe cineva.Si daca citesti de unde a plecat totul,va trebui sa recunosti ca ceea ce am spus eu nu este nici antinational, cu atat mai putin irational.Am spus doar ca Butcher nu a indicat niciodata numarul de 1,5 milioane voturi fraudate si ca sustinerea lui SG este viciata de confuzia intre ICCJ si Parchet.
Atat si nimic mai mult, lucruri evidente pentru orice cuvantatoare mediu echipata intelectual.
Reactia idioata pe care a avut-o SG, care denota doar o inteligenta precara, a fost sa ma jigneasca, fara a putea sa combata nimic din observatiile mele.Bineinteles ca v-ati aliniat toti in urma lui, din punctul asta de vedere sunteti penibil de previzibili.Sfoaraiala asta despre "interesul national" este jenanta si nu-ti face onoare, mai aveai putin si ma infierai ca dusman al poporului.
Revenind acum la conversatia noastra:nici vorba sa te fi jignit cu ceva, am exprimat doar nedumerirea ca un fost mare campion al dis-like-urilor, ca tine, imi poate ridica mie aceasta problema.Din nou, este o realitate pe care nu o poti contesta.Si am adaugat ca personal nu dau 2 bani pe tampenia asta cu votatul pe blog si ma asteptam din partea ta (parca esti matematician, daca nu ma insel, deci ai o alta capacitate de analiza ! )sa vezi lucrurile la fel.
Si un ultim lucru:ma distrez scriind pe blogul SG.Crede-ma, is just for fun,ma incita sa ma duelez cu atatia dobitoci.Din pacate,jupanul blogului, care este printre cei mai slabi de pe acolo,este si las pe deasupra.
Te salut si sper sa ne conversam alta data in conditii normale.

Augustin Radescu spunea...

@luc
Ai jignit nu o data! N-o sa stau acum sa recitesc blogul contelui, ca sa-ti aduc dovezile, e o cauza prea mica si, vorba poetului(!): mi-e o lene de ma doare! Si-apoi, iata ca nici macar aici nu te poti abtine: "ma incita sa ma duelez cu atatia dobitoci". Asa ca, dialogul cu tine nu pare posibil.

luc spunea...

@Augustin,

bineinteles ca sunt niste dobitoci, dar asta ramane intre noi si nu poti sa o treci la capitolul jigniri, poate cel mult la o barfa nevinovata... :)
Ma mira ca trebuie sa scotocesti blogul ca sa gasesti exemple, dupa siguranta cu care ma acuzai parea ca esti foarte stapan pe argumente.Stii,tot ca intre matematicieni,dupa ce faci un enunt,sa spui ca nu stai acum sa faci demonstratia, e cam deplasat.
Pana una-alta, iti fac eu o demonstratie:
fara sa ma adresez tie, fara sa te intreb nimic, mi-ai adresat pe blogul SG urmatoarele vorbe dulci:
"...ori neuronul tau tocmai s-a sinucis, fiindca nu mai suporta singuratatea, ori stapinul care te-a trimis sa bagi batul prin gard ar raspunde, daca ar fi intrebat de ce te-a trimis, ca a facut-o … “ca sa-l fac de ris, da-l in ..."
Vezi,unii ar considera asta o jignire gratuita si neprovocata.Eu nu m-am simtit jignit, am considerat ca cine recurge la prostioare din astea de nivelul "neuronului singuratic" se auto-jigneste fara sa-si dea seama.Probabil la asta te-ai referit cand ai spus ca te-am jignit, dar, zau, n-am niciun amestec.
PS Nu te entuziasma prea repede, daca reintra Antonescu in jocul prezidentialelor, iar ai sa devii ciuca batailor pe blogul SG.Deocamdata e cam ceata,iar SG nu prea stie incotro s-o apuce, de aia face balet ca americanii rai, justitia,Kovesi, etc.Vezi ca n-am sa mai fiu eu pe acolo si iar ai sa te incoronezi imparatul dis-like-urilor.Iti spun cu prietenie, am vazut ca pui la suflet... :)

Augustin Radescu spunea...

Bine, cind o sa am un pic de timp, o sa fac efortul de a gasi niste "citate". Si cu asta vom incheia, cu succes!, si acest asa-zis dialog.

Trimiteți un comentariu